Yes, het is almost the most wonderful time of the year! De tijd van lichtjes, gezelligheid, lekker eten, samen zijn en natuurlijk prachtige geschenken; Kerstmis staat voor de deur! De tijd dat ook wij mogen stralen, want wij voorzien jou al te graag met de mooiste cadeaus!

Er is niks zo leuk als winkelen in december!

De winkelstraten zijn mooi versierd met lichtjes, kerstkransen en in een van de winkelstraten staat altijd wel een oliebollenkraam. Gegarandeerd dat het warme kerstgevoel bij je opkomt! Niks is zo leuk als winkelen in december. Op zoek naar het perfecte cadeau voor je geliefde, familie, vrienden of wie dan ook! In onze winkels ontvangen we je met open armen en helpen we je graag met het vinden van het mooiste cadeau! Met 22 vestigingen is er vast een WAARwinkel bij jou in de buurt. Kijk op de website voor alle vestigingen. 
WAARwinkels bij jou in de buurt
Cadeaus voor haar...
 
Cadeaus voor hem...
 
Shop online!

Yeah, WAAR Kinkerstraat is geopend!

Amsterdam Bilderdijkstraat is verhuisd naar de Kinkerstraat, nog geen 5 minuten lopen verderop! Hiermee zou de Bilderijk eigenlijk haar deuren sluiten maar ook die blijven nog tot januari open.

In ons nieuwe pand aan de Kinkerstraat kun je nu ook terecht voor duurzame en bijzonder cadeaus! Na een lange tijd werd het tijd om eens een nieuw stekkie te proberen. De komende weken kun je alsnog bij de Bilderdijkstraat terecht en een mooi cadeau scoren en wellicht met een fikse korting, want er is leegverkoop!  Mocht je niet kunnen slagen hop dan gezellig langs bij ons nieuwe pand! Of andersom mag natuurlijk ook. Kinkerstraat nummer 95, 1053 DJ Amsterdam West.

Last minute kerstpakket? 

Grote pakketten, kleine pakketten, grote aantallen, kleine aantallen bij WAAR kan het allemaal! Heb jij nog een kerstpakket nodig? Kijk snel op onze website!
duurzamekerstpakket.nl
Copyright © 2016 WAAR

Ons mailadres is: nieuwsbrief@ditiswaar.nl

ik wil me weer uitschrijven   https://ditiswaar.us10.list-manage.com/profile?u=d35d636b404dd6cebcc0a06db&id=1d1439e79b&e=d6319acc84







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WAAR · Juliana van Stolbergstraat 25 · Tilburg, Brabant 5038AM · Netherlands