Webversie
NBBS Reizen Nieuws, 8/2/2019
logo logo

De mooiste roadtrips in Amerika

Maak per huurauto of camper een road trip door Amerika. Reis in je eigen tempo, met de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Om je te inspireren zetten wij onze favoriete routes op een rijtje. Heb je zelf een route bedacht? Onze Amerika-experts maken graag een offerte op maat en regelen indien gewenst ook jouw vliegtickets en autohuur. Trek je er liever op de bonnefooi op uit? Bekijk dan de mogelijkheden voor camperhuur. Bij onderstaande reizen is auto- of camperhuur niet inbegrepen, wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Naar website

16-daagse autorondreis vanaf € 1236

Western Classic

Deze reis door het westen van de USA is een ideale mix van natuur, steden en stranden. De route leidt vanuit Californië naar de Grand Canyon, Lake Powell, Bryce Canyon, Zion, Las Vegas en Death Valley. Via Yosemite en San Francisco rijd je over de iconische Highway 1 langs de kust terug naar Los Angeles.

Lees meer

21-daagse camperrondreis vanaf € 1839

California Dreamin'

Ga per camper op avontuur door Californië, Utah, Nevada en Arizona en bezoek onder meer de Grand Canyon en de nationale parken Zion, Sequioa en Yosemite. Ook doe je tijdens deze reis boeiende steden aan, zoals San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. De campings worden vooraf gereserveerd.

Lees meer

18-daagse autorondreis vanaf € 1499

American Road Trip

Beleef alle hoogtepunten van het westen van de USA tijdens deze roadtrip vanuit Las Vegas. Met je huurauto reis je naar de Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Bryce, Zion en Yosemite. Aan het einde van de reis bezoek je San Francisco en Los Angeles. Inclusief Nederlandstalige routebeschrijving en wegenatlas.

Lees meer

19-daagse autorondreis vanaf € 1914

Highlights of America

Combineer oost en west! In het oosten bezoek je o.a. New York, de Niagara Falls, Amish Country en Washington D.C. Vervolgens vlieg je naar San Francisco en reis je via Yosemite National Park en Death Valley naar Las Vegas en de Grand Canyon. De reist eindigt in Los Angeles. Ook mogelijk als busrondreis.

Lees meer

15-daagse autorondreis vanaf € 1453

Gone with the Wind

De zuidelijke staten zijn bekend om de gastvrijheid en de muzikale historie. Tijdens deze rondreis vanuit Atlanta bezoek je bekende filmlocaties en landhuizen en ga je op muzikale ontdekkingsreis in New Orleans, Memphis en Nashville. Ook als busrondreis met Nederlandssprekende reisleiding.

Lees meer

14-daagse autorondreis vanaf € 836

Florida Sun & Fun

Ontdek de 'Sunshine State' per huurauto. Bezoek Miami, Key West, Everglades National Park en St. Petersburg. Aansluitend verblijf je vijf nachten in een villa met privé-zwembad in Orlando, nabij de pretparken. De villa's zijn geschikt voor 2 tot 20 personen en ook los te boeken, ook aan de Golf van Mexico.

Lees meer
Bovenstaande aanbiedingen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer.

NBBS Reizen. Tel. 010 2 891 891. Ma t/m vr 09.00 – 17.30 uur, za 10.00 – 16.00 uur.

Je ontvangt deze mailing van een Amerika.nl partner, omdat je je op een van onze websites
hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties.
Wijzig je e-mailvoorkeuren
als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.
Of klik op afmelden

© 2019 NBBS Reizen.