Wat is jouw reden voor een stedentrip? Met KLM vlieg je vanaf €99 retour naar vele Europese bestemmingen, met meerdere vluchten per dag.
Wat is jouw reden voor een stedentrip?
Online versie
sprite
sprite sprite sprite
sprite
sprite Wat is jouw reden?
sprite
Lekker eten, shoppen of cultuur snuiven: er is altijd een goede reden voor een stedentrip. Vlieg samen met KLM al vanaf €99 retour naar de leukste steden in Europa. Pak snel je koffer en begin met ontdekken!
Europa
Al vanaf €99 retour
Zoek je stedentrip
sprite sprite
sprite sprite sprite
Laat je inspireren
sprite
Veelzijdig en trendy, dát is Hamburg
Van de grote modemerken tot lokale ontwerpers: Hamburg biedt ruime keuze aan shopadresjes.
Boek nu
Viva Madrid
Struin langs de vele barretjes en strijk neer voor tapas in het Mercado de San Miguel.
Boek nu
sprite
Rome betovert je
Van de magische Trevi Fontein tot het imposante Colosseum: Rome is betoverend mooi!
Boek nu
sprite sprite sprite
sprite
Onontdekt Europa
sprite
Wil je een keer wat anders dan Rome of Parijs? KLM en AD nemen je mee op reis langs de onontdekte steden van Europa. Bekijk de video’s en laat je inspireren.
sprite
Bekijk video’s
sprite
sprite sprite sprite
sprite sprite sprite
sprite
Op stedentrip met KLM Package Deals
sprite
Kies voor een pakketreis en begin je weekendje weg extra ontspannen! Met KLM Package Deals (Powered by Airtrade) boek je jouw KLM-vlucht met een hotel voor een scherpe prijs. Betaal nu ook deels met Air Miles.
sprite
Bekijk deals
sprite
sprite sprite sprite
Wat vind je van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden vliegtickets:
Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2019 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.