Koken zonder toegevoegde suikers, hoe doe je dat? Dinie Havenga vertelt hoe de Nationale Suiker Challenge haar hierbij hielp. Erik Scherder en onze (sport)diëtist Neeke vertellen waarom bewegen nou zo belangrijk is. En er staan twee heerlijke pizza-recepten op je te wachten!
In voor een uitdaging? Doe mee met de Nationale Suiker Challenge
7 dagen eten en drinken zonder toegevoegde suikers: dat is de Nationale Suiker Challenge. Meedoen is lekker en goed voor je gezondheid. Ben jij in voor deze uitdaging? Schrijf je gratis in en krijg ook de smaak te pakken!
“De Nationale Suiker Challenge heeft mijn ogen geopend”
Ze leerde gezond koken zonder toegevoegde suikers en viel als bonus ook nog eens 7 kilo af. Dankzij haar positieve ervaringen doet Dinie Havenga ook dit jaar weer mee aan de Nationale Suiker Challenge. Dit is haar verhaal.
Nationale Suiker Challenge-tip: hoe maak je een gezonde lunchsalade?
Een gezonde lunch houdt je energieniveau op peil en levert belangrijke voedingsstoffen. Wist je dat je in een handomdraai een lekkere lunchsalade zonder toegevoegde suikers op tafel zet? Handig voor tijdens de Nationale Suiker Challenge!
Erik Scherder en diëtist Neeke over waarom bewegen belangrijk is
Bewegen is belangrijk. Het heeft een positieve invloed op je gezondheid. Onze (sport)diëtist Neeke legt uit waarom bewegen zo goed voor je is. En Erik Scherder vertelt erover in een video.
Tortillapizza met courgette en olijven Zet de oven maar vast aan. Want deze pizza ziet er én heerlijk uit én hij is zo gemaakt. Want je gebruikt een volkoren tortilla als bodem. Doe er wat tomatensaus en je favoriete groenten bovenop en je eet pizzapunt na pizzapunt!
Broccoli-kaas-pizza Oké, we doen het weer even anders. Bij dit recept maak je je eigen pizzabodem, van broccoli! Dat maakt het natuurlijk een unieke pizza. En de rode ui, tomaat, basilicum geraspte kaas en Italiaanse kruiden maken het tot een smaakvol geheel.