De Nationale Week Zonder Vlees is in volle gang! Iedere dag en op ieder eetmoment heb jij de kans om een verschil te maken. Door te kiezen voor een vega curry of een falafel wrap lever jij een bijdrage. Hoe mooi is dat?!
Wist je dat je met falafel álle kanten op kunt? Met de falafel balletjes van Florentin maakten wij deze gevulde champginons. Dat is smullen!
Met de burgers van De Paddestoel maak jij een overheerlijk vega broodje burger! Verschillende varianten verkrijgbaar en allemaal even lekker.
Restaurant 't Zusje doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees en dat vinden wij écht heel tof! De hele week hebben zij een speciale menukaart met meer dan 40 heerlijke vega gerechtjes. Want ook zonder vlees of vis kun je avondvullend bourgondisch genieten. Om dat samen met Ekoplaza te vieren maak jij kans op een gratis diner voor 2 bij jouw favoriete Zusje!
Vind jij het lastig om je broodje te beleggen tijdens de Week Zonder Vlees? Probeer dan deze vegan chorizo van Wheaty! Dat wordt smullennn.
De keuze is reuze, want ook de vegan kaasplakken van Vegan Deli zijn heerlijk voor op jouw boterham (of tosti!). Diverse varianten, nu extra voordelig.
Maak kennis met Jadis! Eigenaresse van The Lemon Kitchen en ambassadeur van Ekoplaza. Ze is fan van onze biologische citroenen en wij snappen wel waarom. Met deze smaakmaker heeft ze een kookboek gemaakt welke eind april in onze winkels te vinden is.
Deze bietjes komen van vruchtbare Zeelandse bodem. Kwaliteit begint in de grond, en daar weet Beetroute alles van. Ze zorgen ervoor dat de bietjes van grond tot mond de juiste kwaliteit behouden. Of je dat terug proeft? Wel meer dan een bietje.