Sportiviteit voor straat en circuit : A5 Sportback S line edition en de FE04 Formule E racer
Klik hier voor de online versie
Audi A7
 
  Geachte heer, mevrouw,

2017 markeert voor Audi de start van een nieuw designtijdperk. De nieuwe Audi A7 Sportback is na de A8 het tweede tastbare bewijs van Audi’s nieuwe design-DNA. Met een uitgebalanceerde mix van styling en technologie onderstreept de nieuwe A7 Sportback hoe Audi ‘Voorsprong door Techniek’ op perfecte wijze terug laat komen in deze sportieve premium Gran Turismo.
 
 
 
Ontdek de nieuwe A7 Sportback
 
 
Performance Parts voor TT en R8
 
  Met de winter in aantocht is goed zicht meer dan ooit een topprioriteit. Audi ontwikkelde voor elk model specifieke aero-wisserbladen. Deze zorgen dankzij de speciale rubbersamenstelling en de geïntegreerde spoiler voor een streeploos resultaat zonder bijgeluiden. Typisch Audi: de aerowissers hebben een lange levensduur. Verkrijgbaar bij de Audi-dealer vanaf € 49,-.  
 
 
Ontdek de voordelen
 
 
A5 Sportback
 
  Alle A5 Sportback-modellen zijn er nu ook in sportieve S line edition-uitvoering. De dynamiek komt tot uiting door het sportonderstel en S line accenten als 18-inch lichtmetalen velgen, sportieve bumpers en een diffuser achter. Ook standaard zijn gedeeltelijk met leer beklede sportstoelen, LED-verlichting, MMI navigatie en Audi connect diensten.  
 
 
Lees meer
 
 
Emotie zonder emissie
 
  Audi heeft zijn eerste volledig elektrisch aangedreven raceauto voorgesteld: de e-tron FE04. Twee van deze open eenzitters met een door Audi zelf ontwikkelde aandrijflijn komen vanaf december aan de start in de Formule E, de topklasse voor elektrische raceauto’s. Ze worden bestuurd door Formule E-wereldkampioen Lucas di Grassi en zijn teamgenoot Daniel Abt.  
 
 
Meer informatie
 
 
 
Uw mening
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
   
 
   
Proefrit maken   Werkplaats afspraak
     
             
     
             
 
Overig
Contact
Configureer uw Audi
Audi Selectie :plus
Ontdek Audi editions
Uitschrijven
 
 

© 2017 Audi AG
All rights reserved