De nieuwe BMW Concept iX3.

10 maanden geleden


Text only:

Inderdaad, volledig elektrisch. Preheader preheader preheader preheader. Online versie
Geachte heer Achternaam,
U leest het goed: de BMW Concept iX3. Het is de eerste volledig elektrisch aangedreven Sports Activity Vehicle (SAV) ter wereld. Met zijn actieradius van ruim 400 km en een laadtijd van minder dan 30 minuten is het toekomstige productiemodel een grote publiekstrekker op de Auto China 2018.
De eerste volledig elektrisch aangedreven Sports Activity Vehicle (SAV). Actieradius ruim 400 km, laadtijd minder dan 30 minuten. Daarmee is deze designstudie een grote publiekstrekker op de Auto China 2018.  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW WebshopU hoeft alleen nog maar te tanken. De rest is geregeld. Van rente en afschrijving, all risk verzekering en houderschapsbelasting. Tot onderhoud, reparatie en banden. Allemaal met 0% bijtelling. Stel uw favoriete uitvoering samen en lees meteen het maandtarief af. Kunt u met een gloednieuwe BMW op vakantie.
U hoeft alleen nog te tanken. De rest is geregeld. Allemaal met 0% bijtelling. Stel uw favoriete uitvoering samen en lees meteen het maandtarief af. Kunt u met een gloednieuwe BMW op vakantie. Topprestaties, perfect voor snelle sprints en sportieve bochten. Hockenheim Silver Metallic met een grote hoogglans zwarte grille en een topsnelheid tot zo'n 280 km/h? Dat kan alleen maar de nieuwe BMW M2 Competition met M Drivers Package zijn. Wat maakt dit nieuwe model zo razendsnel?
Topprestaties, perfect voor snelle sprints en sportieve bochten. Tot zo'n 280 km/h? Dat kan alleen maar de nieuwe BMW M2 Competition zijn. Wat maakt dit nieuwe model zo razendsnel? Open rijden maakt elke rit mooier. Maar als de kap weer dicht moet, dan wil het oog wil natuurlijk ook wat. Het mooie van de BMW 2 Serie Cabrio en de BMW 4 Serie Cabrio is dat ze met gesloten kap zeker even mooi zijn als open. Zien we u op een mooie dag?
Open rijden maakt elke rit mooier. En het mooie van de BMW 2 Serie en 4 Serie Cabrio is dat ze gesloten zeker even mooi zijn als open. Zien we u op een mooie dag? U neemt de fraaie lijnvoering van een BMW Coupé. De rijeigenschappen van een SUV. En de prestaties van een sportwagen. De nieuwe BMW X4 voegt daar nog de wendbaarheid van een midsize Sedan aan toe. Alles wat er nog meer op uw verlanglijstje staat is nu te configureren.
De lijn van een coupé. De rijeigenschappen van een SUV. En de prestaties van een sportwagen. Dat is de BMW X4. Alles wat er nog meer op uw verlanglijstje staat is nu te configureren. Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M iContact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019