De nieuwe BMW X4.

1 jaar geleden


Text only:

Zó uitbundig. En zó mooi. Online versie
Geachte heer Achternaam,
BMW introduceert een auto die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Daarvoor is de robuustheid van een X model gecombineerd met de gebalde kracht van een sportauto. Driving Assistant Plus voegt daar nog een van de meest intelligente assistentiesystemen aan toe. Met de nieuwe X4 combineert BMW de robuustheid van een X model met de gebalde kracht van een sportauto. Driving Assistant Plus voegt daar nog een van de meest intelligente assistentiesystemen aan toe.
  In het optionele Driving Assistant Plus heeft u uw ideale medewerker gevonden.
U kunt hem zonder meer belangrijke maar monotone taken toevertrouwen: hij maakt semi-autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of bij inhalen. Zelfs voor het oprijden van kruisingen of wisselen van rijstrook bent u bij hem in goede handen.
Het optionele Driving Assistant Plus maakt semi-autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of bij inhalen. Zelfs het oprijden van kruisingen of wisselen van rijstrook kunt u er aan toevertrouwen. “2018 wordt een geweldig jaar voor BMW X liefhebbers. De modelserie wordt versterkt met de nieuwe BMW X2, X4 en X7.”
Dr. Nicolas Peter, lid van de Raad van Bestuur van BMW AG.Zonder uitzondering krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, benzine en diesel. Het vermogensscala loopt op van viercilinders met 184 pk (135 kW) tot zescilinders met 326 pk (240 kW). Ook op het gebied van verbruik en emissie heeft BMW weer merkbare vooruitgang geboekt. Neem meteen een kijkje op de website.Zonder uitzondering krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, benzine en diesel. Het vermogensscala loopt op van viercilinders met 184 pk (135 kW) tot zescilinders met 326 pk (240 kW). Ook op het gebied van verbruik en emissie heeft BMW weer merkbare vooruitgang geboekt. Neem meteen een kijkje op de website. Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M iContact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019