De nieuwe GLA, de EQC Business Solution en meer.
Online versie: Klik dan hier.
 
#StaySafe. Onze antwoorden op uw vragen.
Vanzelfsprekend hebben onze dealers hygiënische maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Raadpleeg hiervoor de website van uw dealer of onze pagina met veel gestelde vragen. Liever geen showroom bezoeken? Dan wijzen wij u graag op onze online showroom, met meer dan 1.000 direct beschikbare auto’s.
 
 
    Proefrit reserveren
    Brochures online
    Occasion zoeken
    Auto samenstellen
    Modellen
    Dealer zoeken
    Voorraad bekijken
 
De nieuwe GLA, nu bij uw dealer.
Jawel, hij staat nu in de dealershowroom. Klaar om u straks in de stad op onvergetelijke wijze van A naar B te brengen, of waarom niet, naar de W van Wildernis. Wilt u de nieuwe GLA graag veilig van thuis uit ontdekken? Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u proefrijden? Neem vooraf even contact op met uw dealer i.v.m. Covid-19.
Business as unusual: EQC Business Solution
Onze Business Solution uitvoeringen bieden de zakelijke rijder een erg compleet uitrustingsniveau. En nu is er de 100% elektrische EQC Business Solution, die u al rijdt vanaf € 398,- netto bijtelling per maand.* Bovendien krijgt u er momenteel een rijassistentiepakket t.w.v. € 1.525,- zonder meerprijs bij. Een zodanig aantrekkelijk aanbod, dat mag u niet missen!
*Netto bijtelling op basis van 49,5% inkomstenbelasting. Genoemd bedrag is een rekenvoorbeeld.
Lease uw nieuwe GLA met Select & Drive
Z’n sportief ogende en dynamische proporties maken de nieuwe GLA uiterst functioneel en tegelijk compact. Uiterst compact is ook het Select & Drive Private Lease aanbod van € 599,- per maand. Dat brengt uw splinternieuwe GLA dichterbij dan ooit. Inclusief alle kosten, exclusief zorgen. Opgelet, deze maandprijs geldt nog t/m 31 mei!
Ruim op tijd: nieuwe GLA Business Solution
De nieuwe GLA is vanaf de introductie ook direct leverbaar als rijk uitgeruste Business Solution. Geniet tijdens uw zakelijke rit van zijn sportiviteit en veiligheid, verschuif de achterbank voor extra comfort tijdens uw uitje met het gezin. Maak van uw dagelijks leven een avontuur, en dat vanaf € 329,- netto bijtelling per maand.