Trends in vegan: alternatieven voor vlees in opkomst
| Dit is de nieuwe routekaart voor heropening restaurants en cafés | |
| |
|
(advertorial) | Duidelijke horecasoftware | “Horeko is duidelijk voor iedereen.” Sven Broeckx van De Frietist heeft met het complete pakket van Horeko zijn zaak geprofessionaliseerd. 1 systeem voor recepturen en HACCP en ook de planning is “top geregeld met Horeko! Dat geeft mij veel rust.” | |
|
| Misset Horeca Terras Kickstart: gratis online kennissessies en tips | Misset Horeca organiseert 15 tot en met 18 maart de online Terras Kickstart. Ondernemers en kenners uit de branche geven sessies, delen tips en bereiden ondernemers voor op het nieuwe terrasseizoen. | |
|
| (advertorial) | NIEUW: MH Terras Kickstart | Misset Horeca organiseert een nieuw en gratis online event voor horecaondernemers: de Terras Kickstart. Vier ochtenden boordevol workshops, presentaties, interviews, tips, inspiratie, nieuwe inzichten en nog veel meer. Alles voor een zo goed mogelijk en marge makend terrasseizoen. | |
|
| | 5 trends in vegan: alternatieven voor vlees in opkomst | |
|
| Terrasseizoen 2021: Buitenleven, comfort en flexibiliteit | |
|
| | Oranje snapper: pittig en verkwikkend | |
|
| Albert Pronk: ‘Wat De Beren laat zien is ongekend’ | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|