ELF Voetbal nieuwsbrief van 12-08-2022
De PANNA! Competitiespecial is er weer: alles over de Eredivisie en Vrouwen Eredivisie en meer!

De Eredivisie is een feest. En iedereen is uitgenodigd! Bij PANNA! genieten we weer van iedere minuut dat we de bal over de Nederlandse velden zien rollen. Bij de achttien Eredivisie-clubs heeft deze zomer weer een spannende stoelendans plaatsgevonden. Welke speler is bij welke club gaan zitten? Dat lees je in deze competitiespecial van PANNA!. Daarin vertellen we alles dat je moet weten over de beste achttien clubs in ons land. En natuurlijk ook alles over de elf ploegen die gaan strijden om de titel in de Vrouwen Eredivisie! Maar ook de duurste voetballers in kaart, een interview met Cody Gakpo, de ontleed, acht superposters en we zoomen in op Manchester United! Bestel de PANNA! Competitiespecial nog voordat je op vakantie gaat via deze link!


lees verder
Samenvatting AZ - Dundee United

Gisteravond speelde AZ de thuiswedstrijd tegen Dundee United in de voorronde van de Europa Conference League. De Kaaskoppen begonnen aan de wedstrijd met een 0-1 achterstand. Om door te gaan naar de play-offs, moesten ze dus minimaal twee keer scoren. Of dat is gelukt, zie je in de samenvatting van AZ - Dundee United hieronder. 

lees verder
Vanaf nu verkrijgbaar: de Nationale Voetbalgids 2022/23

Hij is er weer: de Nationale Voetbalgids 2022/23. De seizoenspecial van ELF Voetbal waarin alle 103 clubs uit de zes hoogste divisies van Nederland aan bod komen. De Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie, de Jack's League, de Derde Divisie Zaterdag, Derde Divisie Zondag en de Azerion Vrouwen Eredivisie. Clubgegevens, statistieken, de transfers, de selecties, portretten van de sterspelers en trainers en de teamfoto's. Alles komt voorbij over tweehonderd pagina's.

lees verder
Deze spelers uit Peru gingen Feyenoord-aanwinst Marcos López voor in de Eredivisie

Feyenoord zag al een aantal spelers vertrekken, maar is nu ook druk bezig met inkomende transfers. Maandag werd Peruviaans international Marcos López bij de Rotterdammers gepresenteerd. Hoe verging het zijn voorgangers uit Peru in de Eredivisie?

lees verder
Deze clubs gaven deze zomer al veel meer uit dan normaal

Voor sommige clubs is het wel een hele dure zomer. Zij verbreken hun transferrecord door tientallen miljoenen euro's over de toonbank te smijten. Dit zijn de zes clubs die tot dusver al beduiden meer uitgaven dan in de vorige zomers.

lees verder
Deze vier Eredivisiespelers richten hun pijlen dit seizoen op een aantal bijzondere mijlpalen

Sommige spelers kunnen geen genoeg van de Eredivisie krijgen. Een buitenlands avontuur laten zij links liggen en lopen zodoende al een decennia rond op de Nederlandse velden. Zo komen vanzelfsprekend mijlpalen in zicht. Deze vier Eredivisiespelers richten hun pijlen dit seizoen op een aantal bijzondere mijlpalen.

lees verder
Waarom de contractverlenging van Ibrahim Sangaré zo belangrijk is voor PSV

Lang vreesden de PSV-supporters deze zomer voor een vertrek van middenvelder Ibrahim Sangaré. Zondagochtend maakte de Ivoriaan aan alle onzekerheid plots een einde. Met een contractverlenging tot aan 2027 geeft Sangaré een duidelijk signaal af. De middenvelder blijft bij PSV. Dat terwijl de interesse vanuit het buitenland groot was.

lees verder
De 10 duurste transfers van zomer 2022 tot nu toe

De transferperiode is al even bezig en er wordt weer flink met geld gesmeten. We zetten de tien duurste transfers tot nu toe van de zomer 2022 op een rijtje. 

lees verder
Interview Soufiane Touzani: "Ze hebben mijn rug bijna van onder tot boven opengehaald"

Een flink rijtje. Wat is hij allemaal? Balgoochelaar, YouTuber, presentator, influencer en rapper. En nu mag Soufiane Touzani zich ook acteur noemen! De Rotterdammer speelt in de film Strijder, die sinds 21 juli in de bioscoop draait. Eigenlijk is de bekendste Nederlandse freestylevoetballer de grootste strijder van allemaal. Op zijn vijftiende zei de dokter dat hij moest stoppen met voetbal. "Ik heb geleerd om nooit op te geven!"

lees verder