Fiets nieuwsbrief week 32
Fiets

De 10 populairste fietsexperiences

Ben jij ook tijdens de zomer niet van je fiets af te slaan? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Voor wie op zoek is naar de leukste plekken om deze zomer te fietsen, heeft Airbnb de populairste fiets Experiences wereldwijd op een rij gezet.

Fiets

Getest: MET Trenta 3K Carbon

Met slechts 215 gram is de MET Trenta 3K Carbon enorm licht, maar is het ook de €300 adviesprijs waard? Wij hebben hem getest en kunnen alvast één ding verklappen: hij zit heerlijk luchtig!

Fiets

Wie wint in Glasgow?

Voorbeschouwing EK wielrennen 2018

In het Schotse Glasgow vindt al langer dan een week het EK wielrennen plaats. De baanwielrenners en mountainbikers zijn al aan de beurt geweest, maar de mannelijke wegwielrenners komen zondag pas in actie. Wie volgt Alexander Kristoff op? Wij blikken vooruit.

Fiets

Nieuw: Specialized Venge Expert Disc

Oef. Mooi die S-Works Venge. Ja, geld uitgeven aan een top racer willen we allemaal wel. Maar soms is er net wat minder budget. Dan komt deze nieuwe Venge Expert Disc in beeld. Wij hebben de eerste foto's.

Fiets

Mooi roze is niet lelijk

Je hebt opvallende brillen en je hebt opvallende brillen. De POC DO Half Blade valt zeker op, helemaal de roze versie van EF Education First. Wij hebben hem getest en de review lees je natuurlijk op onze website.

Fiets

Geniet door de bril van 'De Kneet'

Fiets met je vrienden langs de mooiste plekjes van het Groene Hart, ’t Gooi en langs de unieke natuurgebieden van de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen. De start en finish vinden plaats op de historische grond van het sfeervolle Olympisch Stadion Amsterdam!

Fiets

Ride as a pro

Ontvang een gratis setje Pro Bike Stickers!

Iedere fietser is uniek, jij dus ook! Met een setje Pro Bike Stickers kun jij jouw eigen fiets of sportgear personaliseren met een unieke naamsticker met jouw naam, vlag en kleur naar keuze. Je ontvangt een setje ter waarde van €16,95 bij 6 nummers Fiets voor slechts €25!

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer