De start van een nieuw cultureel seizoen

4 jaren geleden


Text only:


Nieuwsbrief van Bibliotheek Kennemerwaard
september 2014
Bekijk hier de online versie.
Aan alles is te merken dat de vakantie toch echt voorbij is: het is weer voller op de weg, op het werk wordt het  drukker en de televisie start weer met een volle programmering. Niet alleen bij de televisie draaien de programma’s op volle toeren. Het culturele seizoen is geopend! En ook in de bibliotheek staan we te trappelen om u te ontvangen op een van de vele activiteiten: van lezingen, informatieavonden en workshops tot exposities, voorleessessies en spreekuren. Lees erover in de nieuwsbrief en kom snel eens binnen!

Kunst tot de Nacht in Alkmaar

Met Kunst tot de Nacht start in het centrum van Alkmaar het nieuwe culturele seizoen. Op verschillende locaties in de stad is op vrijdag 5 september iets bijzonders te zien of te doen. In de bibliotheek is onder andere een workshop E-cards maken en kunt u kennismaken met het hypermoderne MediaLab. Kom kijken, luisteren en meedoen!
Lees meer...

Verbeterplan KTO

Bij het klanttevredenheidsonderzoek was een open vraag opgenomen over wat u mogelijk mist in Bibliotheek Kennemerwaard. Een meerderheid gaf aan dat zij niets misten. Er zijn ook een aantal wensen met betrekking tot de collectie dat door meerdere klanten gedeeld werd. Daar willen we in nader op ingaan.
Lees meer...

Happy Homework

Happy Homework verzorgt binnen de vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard huiswerkbegeleiding, bijles, CITO / NIO training, rekentraining (1F, 2F, 3F), PABO rekentraining en brugklastraining, in een rustige en informatierijke omgeving.
Lees meer...

Voorlezen en nog veel meer

In het najaar starten ook weer veel activiteiten voor kinderen. Natuurlijk wordt er voorgelezen, maar ook muziek met peuters, knutselen etc.
Lees meer...

Op reis : monumentendag 2014

Het thema van de Open Monumentendag 2014 is Op reis. Bibliotheek Kennemerwaard heeft deze maand veel speciale activiteiten die in het teken staan van reizen en vervoer. Het programma is samengesteld i.s.m. lokale historische verenigingen.
Lees meer...

Het Monnikenpad vertelt een verhaal

Peter Lassooy verzorgt op donderdag 4 september een lezing over het Monikkenpad in Egmond en neemt u aansluitend mee op een wandeling langs dit boeiende pad. De lezing begint om 10.00 uur in de Benedictushof te Egmond-Binnen.
Lees meer...

Pubers en huiswerk

Leerlingen die naar de middelbare school gaan krijgen veel voorlichting over hun nieuwe school. Maar wat weten ouders eigenlijk van huiswerk, planningen, proefwerkweken, studiewijzers, Magister en PTA's?
Lees meer...

Festival van het Leren

Van 12 tot en met 21 september is het Festival van het Leren. Het Festival richt zich op alle burgers, ongeacht opleiding, leef- en werksituatie. Daarnaast is er speciaal aandacht voor het bereiken van groepen voor wie leren niet vanzelfsprekend is. Wij zijn benieuwd naar úw talenten en welke competenties u verder zou willen ontwikkelen. Kom langs en zet die stap naar een betere toekomst!
Bekijk de activiteiten
Bibliotheek Kennemerwaard • Gasthuisstraat 2 • 1811 KC Alkmaar
072 - 515 66 44 • info@bibliotheekkennemerwaard.nl
www.bibliotheekkennemerwaard.nl
U ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com omdat u aangemeld bent bij Bibliotheek Kennemerwaard.
Klik hier
 als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.
Klik hier om door te sturen.
Klik hier om te reageren.

Bibliotheekkennemerwaard.nl

Categorieën: Provincie Gemeente Informatie Lokaal
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019