Nieuwsbrief van 23-6-20 6:30:09
Online bekijken

Brand- en inbraakwerende buitendeuren

dormakaba KTV RC2 carrouseldeuren: ultra slank – ultra veilig

KTV carrouseldeuren van dormakaba combineren maximaal gebruikscomfort, veiligheid en vrijheid in designkeuze op volmaakte wijze. De deuren onderscheiden zich door excellente prestaties voor intensief doorgangsverkeer en brengen effectieve bescherming tegen tocht, kou en hitte. De uiterst slanke ‘direct drive’ aandrijving biedt topdesign en kwaliteit.
 

DICTATOR’s producten beschermen buitendeuren door weer en wind

Buitendeuren krijgen tijdens hun levensduur aardig wat te verduren. Ze waaien open, worden dichtgeslagen en lopen soms zelfs forse beschadigingen op. De producten van DICTATOR bieden oplossingen voor alle voorkomende deursituaties. Wanneer er een deurdranger is gemonteerd om de deur te sluiten (ook bij windbelasting), is het natuurlijk niet gewenst dat de deur hard dichtslaat.

Merford trafodeuren en roosterdeuren

Merford biedt een totaalassortiment voor traforuimten en andere technische ruimten als het gaat om ventilatie en veilige toegang. Deuren, roosters en complete puien zijn leverbaar in staal en/of aluminium in Merford, Alrema, Jansen of Forster systeem. Merford trafodeuren en roosterdeuren voldoen aan de recentste prestatie-eisen van de Nederlandse energiemaatschappijen.

Met een GND-deur weet je zeker dat het goed zit!

Deurfabrikanten die zijn aangesloten bij GND Garantiedeuren leveren maar liefst 75% van de markt voor houten deuren. Daarmee heeft GND alle kennis, kunde en kwaliteit in huis om altijd een passende oplossing te bieden voor deurkozijncombinaties. Het GND-garantielabel biedt opdrachtgevers, architecten, adviesbureaus en bestekschrijvers de garantie en zekerheid dat er oplossingen geboden worden voor wat er ontworpen is, met behoud van keuzevrijheid voor vormgeving, afwerking, kleurstelling en afmeting.

SOLARLUX vouwwanden: ook als buitendeur

Vouwwanden van SOLARLUX (vouwdeuren, vouwramen, vouwschuifdeuren, vouwschuiframen) zijn allen op maat gemaakt en leverbaar in ruim 20 verschillende types. De geïsoleerde vouwwanden zijn geschikt als buitendeur voor woningen, winkels, horeca- en bedrijfspanden, zorginstellingen en scholen zowel bij nieuwbouw als bij renovaties. Ongeïsoleerde vouwwanden zijn toe te passen als ruimtedeler, als balkonbeglazing of als onderbouw voor een tuinkamer.

Introductie KaiCombi Concept: woningtoegangsdeuren voor kunststof en aluminium kozijnen

Wél de warme natuurlijke uitstraling van een houtachtige kwaliteitsdeur mét bijbehorende ontwerpvrijheid, maar heb je te maken met een kunststof kozijn? Door een unieke combinatie van het gebruikte materiaal, hang- en sluitwerk, dichtingen en onderdorpel profiel is er eindelijk een gezond huwelijk tussen kunststof kozijn en een houtachtige woningentreedeur mogelijk.

Basiskennis Bouwkunde: Houten buitendeuren

In Nederland zijn houten buitendeuren nog altijd populair, vooral als voordeur. Hout past zich aan alle stijlen aan, van klassiek tot modern. Houten buitendeuren worden fabrieksmatig samengesteld. Met speciaal beslag zijn variaties op en combinaties van bewegingsrichtingen mogelijk. Met speciale voorzieningen zijn houten deuren brandwerend, geluidsisolerend en inbraakwerend uit te voeren.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.