De toekomst is nu: BMW i Vision Dynamics

1 jaar geleden


Text only:

En de BMW 116i Sport Shadow Edition, aantrekkelijker dan ooit Online versie
Geachte heer Achternaam,
Met een concept op basis van een vierdeurs BMW Gran Coupé geeft BMW een vooruitblik op e-mobiliteit van morgen: de BMW i Vision Dynamics heeft een actieradius van 600 km, een top boven 200 km/h en een acceleratie van 0 naar 100 in vier seconden.
Een Gran Coupé met een actieradius van 600 km, een top boven 200 km/h en een acceleratie van 0 naar 100 in vier seconden. Met dit concept geeft BMW haar visie op e-mobiliteit van morgen.
  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW WebshopAlles waar u van droomt krijgt u nu voordeliger dan ooit. Door een fraaie combinatie van een Executive meeruitvoering met Edition Sport Line Shadow: álle gewilde opties voor comfort, sportiviteit en zakelijk gebruik. Vanaf € 32.995,-. Voor zakelijke rijders een netto bijtelling van € 239,- per maand*. Of Private Lease vanaf € 419,- per maand**.
* Op basis van 40,8% IB.
** Geen bijtelling. 48 mnd en 10.000 km/jr incl. btw en verzekering, excl. brandstof en vervangend vervoer bij BMW Financial Services. Tarief onder voorbehoud.
Een ongekend voordelige combinatie van een Executive meeruitvoering met Edition Sport Line Shadow: álle gewilde opties voor comfort, sportiviteit en zakelijk gebruik. Vanaf € 32.995,-. Netto bijtelling € 239,-/mnd*. Private Lease vanaf € 419,-/mnd**.
* Op basis van 40,8% IB.
** Geen bijtelling. 48 mnd en 10.000 km/jr incl. btw en verzekering, excl. brandstof en vervangend vervoer bij BMW Financial Services. Tarief onder voorbehoud. Met de BMW Concept X7 iPerformance introduceren de ontwerpers van BMW een fascinerende combinatie van prestige, ultieme luxe en exclusiviteit. Het studiemodel overtuigt met zes riante zitplaatsen, een spectaculair glazen dak en moderne connectiviteit. Een veelbelovende eerste impressie van de droomauto die naar verwachting al in 2018 in de showroom staat.
Een fascinerende combinatie van prestige, ultieme luxe en exclusiviteit. Het studiemodel overtuigt met zes riante zitplaatsen, een spectaculair glazen dak en moderne connectiviteit. Een droomauto die al in 2018 in de showroom staat.
 Nieuwe BMW's rijden met de innovatieve Steptronic automaat nóg sportiever. Nóg dynamischer. En nóg comfortabeler. U zult zich afvragen wat er nu zo leuk was aan zélf schakelen. Zeker nu de Steptronic automaat standaard is op élke BMW. Alléén tot 31 december 2017, snel naar de BMW dealer dus.
Met de Steptronic automaat rijdt u sportiever, dynamischer en comfortabeler. En voordeliger, want deze innovatieve automaat is standaard op élke BMW. Alléén tot 31 december 2017, snel naar de BMW dealer dus.
  BMW Heren Horloge Chronograaf.Chronograaf met gepolijste lunette, blauwe wijzerplaat, ronda-uurwerk, datumaanduiding en lichtgevende wijzers. Rekbare band met vlinder-sluiting en waterbestendig tot 10 ATM. BMW Heren Horloge
Zwart met dag/datumaanduiding.Polshorloge met Ronda-uurwerk in gesatineerde kast, gesatineerde tachymeterring, lichtgevende wijzers en wijzerplaat met textuur. Band met gespsluiting en waterbestendig tot 5 ATM. BMW Dames Horloge
Bruin met dag/datumaanduiding.Polshorloge met Ronda-uurwerk in gesatineerde kast en gesatineerde tachymeterring. Lichtgevende wijzers, wijzerplaat met textuur en band met gespsluiting.BMW Heren Horloge Chronograaf.
Chronograaf met gepolijste lunette, blauwe wijzerplaat, ronda-uurwerk, datumaanduiding en lichtgevende wijzers. Rekbare band met vlinder-sluiting en waterbestendig tot 10 ATM.
BMW Heren Horloge Zwart met dag/datumaanduiding.
Polshorloge met Ronda-uurwerk in gesatineerde kast, gesatineerde tachymeterring, lichtgevende wijzers en wijzerplaat met textuur. Band met gespsluiting en waterbestendig tot 5 ATM.
BMW Dames Horloge Bruin met dag/datumaanduiding.
Polshorloge met Ronda-uurwerk in gesatineerde kast en gesatineerde tachymeterring. Lichtgevende wijzers, wijzerplaat met textuur en band met gespsluiting.
 Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M iContact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019