€200 korting Mauritius | Gratis parkenpas Amerika & Canada
Bekijk deze nieuwsbrief online.
 
 
 
 
Brochure aanvragen
Contact
     
 
 
Reis de wereld over met onze top 10 reizen
Bent u van plan om in 2018 een verre reis te maken? Dan is dit het moment om te boeken! Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij onze top 10 reizen op een rij gezet. Uiteraard kunnen al onze reizen op basis van uw wensen worden aangepast. Aanschouwt u volgend jaar de Grand Canyon, de tempels in Kyoto of de Big Five in het Krugerpark?
2. Best of West Canada
Ontdek de wonderschone natuur van West-Canada. Ga op zoek naar beren in Banff N.P., wandel door het spectaculaire Jasper N.P. en struin door gezellig Vancouver. Boek nu en ontvang de Nationale Parkenpas gratis!
Bekijk deze 21-daagse autoreis
3. Highlights of the East
Reis langs de hoogtepunten van Oost-Australië: bezoek het Opera House in Sydney, snorkel boven het sprookjesachtige Great Barrier Reef en rijd met een 4-WD over Fraser Island, het grootste zandeiland ter wereld!
Bekijk deze 22-daagse autoreis
De tip voor Australië van reisspecialist Angela
"Sydney staat bol van de iconische bouwwerken, zoals de Harbour Bridge en het Opera House. Bezichtig ze zoals een 'Aussie' dat zou doen: op de fiets! Bijkomend voordeel is dat de gids u meeneemt naar plekjes die u zelf misschien zou missen."
Bekijk alle reizen naar Australië
4. Highlights of South Africa
Met deze reis ervaart u het beste van Zuid-Afrika. Spot de Big Five in het Krugerpark, wandel langs de ruige kust van het Tsitsikamma National Park en ga in Kaapstad met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg.
Bekijk deze 20-daagse autoreis
5. New Zealand No Hurries
Verken Nieuw-Zeeland op uw gemak! Bezoek de prachtige fjorden van de Marlborough Sounds, sta versteld in geothermisch wonderland Rotorua en hike door de ruige natuur van het Abel Tasman National Park.
Bekijk deze 30-daagse autoreis
De tip voor Japan van directeur Hans de Wilde
“Verblijft u in Tokyo, stap dan in de wijk Yurakucho eens een Izakaya binnen. In deze Japanse eetcafés eten alleen maar locals (en heel luidruchtig!) en het leuke is dat ze altijd een gesprek willen beginnen om hun Engels te verbeteren. Een geweldige avond gegarandeerd!”
Bekijk alle reizen naar Japan
7. Best of Sri Lanka
Maak in een rustig tempo kennis met Sri Lanka: beklim de Leeuwenrots van Sigiriya, bezichtig de Tempel van de Tand in Kandy, bezoek de theeplantages van Nuwara Eliya en ga op safari in het Yala National Park.
Bekijk deze 16-daagse individuele reis
8. Ruta 40 & Carretera Austral
Combineer de twee mooiste routes van Zuid-Amerika: de Ruta 40 in Argentinië en de Carretera Austral in Chili. U begint in het merengebied en eindigt in El Calafate, dat in de steppe ligt en toegang biedt tot de spectaculaire gletsjers.
Bekijk deze 11-daagse autoreis
9. Strandvakantie Mauritius
Prachtige zandstranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee; dat is Mauritius! Boek nu uw reis naar dit prachtige eiland (inclusief KLM-vlucht en Beachcomber Resort) en ontvang tot €200 korting!
Bekijk de actie
10. Discover Suriname
Combineer natuur, cultuur en historie tijdens deze rondreis door Suriname. Vaar over de lagune van natuurgebied Bigi Pan, fiets langs roemruchte plantages in het Commewijne district en ontmoet de inheemse bevolking.
Bekijk deze 15-daagse individuele reis
CONTACT
REISBUREAU
OFFERTE
ADVIES THUIS
MAIL ONS
  Contact Privacy Afmelden
© 2017 Tenzing Travel