Met één telefoontje is uw verre reis geregeld!
 
Facebook   Twitter   Blog   Blog
Lees online  
De verborgen plekjes van Indonesië -   13 december 2017
 
De verborgen plekjes van Indonesië
Indonesië, ook wel de Gordel van Smaragd genoemd, is een bijzonder en veelzijdig land. Buiten de grote attracties probeert 333travel altijd net die bijzondere, onbekendere en nog verborgen pareltjes in een rondreis aan te doen, zodat u een vakantie heeft om nooit meer te vergeten.
 
Godeneiland Bali
16-daagse privé rondreis Indonesië - incl. vlucht
Zelfs het kleine Bali heeft veel verborgen pareltjes die je nog niet kent. Tijdens deze rondreis ervaart u het traditionele en oorspronkelijke karakter van dit prachtige eiland. U slaapt in kleinschalige lokale hotels en homestays, ondergaat het bijzondere reiningingsritueel bij de Tirta Empul tempel en wandelt door de mooiste rijstvelden, plantages en over zwarte lavastranden.
vanaf € 1559 p.p.
Bekijk deze reis
Onbekend en ongerept Sulawesi
17-daagse privé rondreis Indonesië - incl. vlucht
Maak een rondreis door het onbekendere Sulawesi. Het eiland wordt nog niet veel aangedaan door toeristen, geheel onterecht, want u vindt er prachtige nog ongerepte natuur, de indrukwekkende dodencultuur van het Toraja Hoogland en in het noorden Bunaken, één van ’s werelds mooiste zeereservaten.
vanaf € 2339 p.p.
Bekijk deze reis
"Een prachtig en nog weinig bezocht stukje Indonesië, dat is Sulawesi! Je kunt er prachtig rondreizen door ongeschonden natuur vol golvende rijstvelden, hoge vulkaantoppen en weelderige jungle. De vriendelijke mensen zijn altijd in voor een praatje en delen graag hun bijzondere cultuur met je. En natuurlijk mag proeven van de heerlijke lokale keuken niet ontbreken."
Johan Veenvliet,
uw persoonlijke Indonesië specialist.
  Neem contact op met mij
Sumatra, jungle vol leven
17-daagse privé rondreis Indonesië - incl. vlucht
Op zoek naar orang-oetans, slapen in de jungle, olifanten wassen in de rivier en genieten van de rust en bijzondere cultuur bij het immense Toba meer en een heuse vulkaan beklimmen. En na al dat avontuur, vliegt u naar een klein eilandparadijsje voor de kust van Aceh, waar u nog wat dagen aan een prachtig strand kunt vertoeven.
vanaf € 2029 p.p.
Bekijk deze reis
 
Op maat voor u gemaakt

Naast onze standaard rondreizen en strandvakanties is het natuurlijk ook mogelijk om uw reis geheel naar eigen wens samen te stellen. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u een kant en klare rondreis uit ons aanbod kiezen, die wij net iets voor u aanpassen. Of juist een geheel nieuwe reis op maat laten samenstellen. Samen met één van onze Indonesië reisspecialisten stelt u zo uw eigen droomreis samen.

Bekijk de mogelijkheden
 
 
333travel 
Productieweg 2 3481 MH Harmelen
0348 441951
Facebook   Twitter   Youtube   Blog   Pinterest   Pinterest