de Volkskrant
Spinvis op 15 september
Bekijk online versie
BELEEF met Volkskrant Inclusief
Maandelijkse concerten op de Volkskrant redactie

Met Spinvis op 15 september

Een intiem, live concert midden op de redactievloer van de Volkskrant, tussen de bureaus en keuken in: dat is het idee van de populaire reeks Volkskrant Kantoortuin Concerten. ‘De informele, terloopse sfeer doet iets bijzonders met de live uit te voeren muziek - want minder hermetisch dan de studio, en tegelijk veel persoonlijker en vertrouwder dan ook maar het kleinste concertzaaltje’, aldus Chris Buur- chef van het culturele katern V.

Dit najaar maakt Spinvis een rondgang langs de mooiste clubs van Nederland met als klapstuk de Grand Opening in Carré op zaterdag 16 september. De tournee vindt plaats in het jaar dat Spinvis, het alias van Erik de Jong, zijn derde lustrum viert als artiest, een jubeljaar dat luister wordt bijgezet met het verschijnen van zijn vierde langspeler ‘Trein Vuur Dageraad’. Volkskrantabonnees krijgen op 15 september een voorproefje van zijn clubtour.

Maximaal 20 volkskrantabonnees maken kans om hierbij te zijn. Winnaars krijgen uiterlijk maandag 11 september bericht.

DOE MEE

Wilt u zeker zijn van kaarten? Volkskrant lezers ontvangen 25% korting per kaart voor het concert in Carre op 16 september. Er is een beperkt aantal sta- en zitplaatsen beschikbaar. Bestel nu uw kaarten met de Volkskrant Inclusief-kortingscode via deze link. Gebruik kortingscode: Volkskrant.

 

U ontvangt deze mail omdat u aangegeven heeft acties van de Volkskrant te willen ontvangen. Wilt u geen interessante acties meer ontvangen, klik hier om u af te melden.

Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.