Te voet of op de fiets beleef je een land veel intenser

 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Niet fietsen, maar varen langs de 'Golf van Orosei'

Op dag 5 van onze 8-daagse fietsreis door Sardinië genieten we van een vrije dag in Orosei, een prachtig vissersdorpje. Net als de dagen daarvoor kun je natuurlijk een fietstocht maken langs de idyllische kustlijn, maar je kan ook een boottocht maken! Zo zie je de verlaten strandjes, rotsen en groene heuvels opeens vanuit een heel ander perspectief.

 

De vreemdste rotsen van Europa

Bij de 'Algarve' denk je aan slaperige witte dorpjes, maar waarschijnlijk ook aan een grillige kustlijn vol rotsformaties. Die ontdek je dan ook uitgebreid met onze 8-daagse wandelreis! De mooiste rotsen zie je tijdens een wandeling langs Ponta da Piedade, die ook wel de 'vreemdste rotsen van Europa' worden genoemd. Het is een prachtige chaos van zandsteen en zeewater.

 

Betoverd door de vallei van Viñales

Cuba is het land van sigaren, en de beste tabak komt uit de vallei van Viñales. En dat is niet alleen daarom de moeite waard: deze vallei heeft misschien wel het mooiste landschap van het hele eiland, met mysterieuze karstbergen, kleine tabaksboeren en overal tussendoor rode aarde en kleine stukjes tropisch bos.

 

Online presentaties!

Onze reisspecialist vertelt je tijdens een online presentatie alles over onze wandel- en fietsreizen, je krijgt gegarandeerd reisinspiratie! Via een live chat kun je vragen stellen, wel zo handig. Schrijf je in voor:

Woensdagavond 7 april
Zaterdagmiddag 17 april

 

La isla bonita

Het groenste eiland van de Canarische eilanden is een waar wandelparadijs. Je loopt langs kraterwanden, over vulkanen en door tropische bossen. Onderweg kun je regelmatig even uitrusten in een van de rustieke dorpjes. En om het af te maken, de ‘grande finale’: een wandeling door het nationale park Caldera de Taburiente.

 

De service van Djoser

Ontdek de service van Djoser, bijvoorbeeld als het gaat om het terugbetalen van vouchers! Op onze website lees je veel ervaringen.

 

Berberse gastvrijheid

Tijdens onze 8-daagse wandelreis door Marokko ontdek je niet alleen de prachtige natuur van de Atlasbergen, maar ook de gastvrije cultuur van de lokale Berbers. We wandelen door de Bougmez-vallei, die ook wel de 'Happy Valley' wordt genoemd. Overal waar je komt ben je welkom voor thee, of een gezellig praatje!

 

Kosteloos omboeken

De komende tijd boek je bij Djoser met extra veel zekerheid. Zo kun je onder andere je reis tot 60 dagen voor vertrek kosteloos omboeken.

 

Onze reizigers aan het woord

Benieuwd naar onze wandelreizen? Of naar de Cinque Terre en het mooiste kustpad van Europa? Lees dan dit artikel uit het Djoser magazine, waarin twee reizigers en een reisbegeleider vertellen over hun wandelreis door Italië!

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl