De weg van kok naar topkok

1 jaar geleden


Text only:



 

 


 


 
Beste Do, welkom bij de
Kokswereld nieuwsbrief.

De weg van kok naar topkok


Goed koken is de basis, maar om de top te bereiken heb je
meer nodig: kennis van de nieuwste ingrediënten, beheersing van
kooktechnieken en durf iets nieuws te creëren. Cas
Spijkers Academie gaat deze uitdagingen samen met jou aan.


advertorial


Bedenk de Ultimate Bite van NL


Maak de ultieme sandwich, tosti, wrap of burger en win een reclamecampagne van € 5000. Schrijf je vandaag nog in op www.ultimatebite.nl!



Cold Brew Coffee vs Dutch Coffee


Koude koffie. Daar kun je toch niet mee aankomen bij je gasten? Heus wel! De smaak van koffie die op een langzame manier is gezet met ijswater is juist minder bitter, fruitiger, veel complexer.


Met vriendelijke groet,
Niels van den Berg
SVH Meesterkok
© 2005-2016 Kokswereld  |  Oplage: 15.850
Vragen, opmerkingen of suggesties?  |  Uitschrijven  |  Stuur door »

 


 


Kokswereld.nl

Categorieën: Recepten Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2017