| | De internationale haringparty viert nieuw restaurantconcept van Leonardo Royal Den Haag Promenade Leonardo Royal Den Haag Promenade heeft vandaag tijdens de grootste internationale haringparty van Nederland geproost op een nieuw (haring)seizoen en haar gloednieuwe restaurantconcept: LEO’S […] Lees verder |
|
|
|
| | Omgaan met personeelstekort in de keuken: 5 tips Hoe bied je gasten de kwaliteit en service die ze gewend zijn, terwijl je kampt met personeelstekort? Voor 43% van de horecaondernemers is personeelskrapte momenteel het grootste probleem, meldde het […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | ''De werkgever moet tegenwoordig flexibel zijn en slim roosteren'' Vandaag de dag blijft het personeelstekort het grootste probleem voor menig horecaondernemer. Hoe je het team slim kan managen en hoe je ervoor kan zorgen dat een horecaonderneming aantrekkelijk is […] Lees verder |
|
|
|
| | Zo kom je de hitte in de horeca door De zomer is vroeg dit jaar. Op vrijdag en zaterdag stijgt het kwik op sommigen plaatsen boven de dertig graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om het weekend zo koel mogelijk door te […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Terugkijken: de presentatie van de Michelingids 2022 Maandag 30 mei presenteerde Michelin in het Amsterdamse DeLaMar Theater de Michelingids Nederland 2022. De uitreiking begon om 11.30. Via onderstaande video is de gehele presentatie terug te kijken. Lees verder |
|
|
|
| | Liveblog: uitreiking Michelingids 2022 Goedemorgen, Vandaag wordt in het Amsterdamse DeLaMar Theater vanaf 11.30 de Michelingids Nederland 2022 gepresenteerd. Via dit liveblog houdt de redactie van De RestaurantKrant vanuit het DeLaMar […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|