Wordt de mail niet goed weergegeven? Bekijk hem online.
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Tw   Fb   Pin   Insta
 
 
 
De verbluffende wijsheid van onze trouwste metgezel
 

Honden zijn speciaal, ongeacht hun leeftijd. Maar door ons leven te delen met een oude hond openen onze ogen en ons hart. Oude honden kunnen ons veel leren: elke dag is een geschenk. Heb nergens spijt van. Zorg goed voor je roedel. Realiseer je wat echt belangrijk is. Accepteer wat niet te veranderen is. Vergeef. Je bent nooit te oud voor nieuwe trucjes, en veel meer.

Een warm en inspirerend eerbetoon aan de beste vriend van de mens.

Verdient jouw hond zijn/haar eigen boekomslag? Upload dan nu de leukste, liefste, schattigste foto van jouw hond en maak kans op een gepersonaliseerde cover van het boek.

 
meer info
 
Fragment
 
WIN
 
 
 
 
   
 
 
 
 
Bezoek het vliegangstweekend op 29 en 30 juni in Lelystad!
 

Moeite met vliegen? U bent niet de enige! Het komt veel voor bij volwassenen, maar ook bij kinderen. Met de vakantieperiode voor de deur kan vliegangst een heleboel verpesten.

Op 29 en 30 juni 2019 geven een team van psychologen en piloten zes verschillende workshops in luchtvaartmuseum Aviodrome waarin op een speelse en interactieve manier met de angst aan de slag wordt gegaan. Tijdens de gratis workshops wordt geleerd wat angst is, hoe het ontstaat en wat daaraan te doen is. Een piloot van de KLM geeft uitgebreid uitleg over hoe een vliegtuig vliegt. Het programma is beide dagen hetzelfde.

 
meer info
 
de boeken
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
de avonturen van een introvert die als extravert gaat leven
 

Wat gebeurt er als een verlegen introvert een jaar lang gaat leven als een enthousiaste extravert? Jessica Pan gaat het onderzoeken

Toen Jessica werkeloos en zonder vrienden thuis op haar vaste plekje op de bank zat, vroeg ze zich af of haar leven er anders uit had gezien als ze wat meer open had gestaan voor nieuwe ervaringen. Dus deed ze wat ieder weldenkend mens zou doen; ze dwong zichzelf om een jaar lang als een extravert te gaan leven. 

Ze had meteen spijt. 

 
Meer info
 
Fragment
 
 
 
 
 
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Uitschrijven  |  Pas je instellingen aan
Copyright © 2019 A.W. Bruna Uitgevers - Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt de lezersnieuwsbrief van A.W. Bruna Uitgevers.

www.awbruna.nl | www.levboeken.nl