Laatste voorstellingen en zomerstop

De zomer in je bol!

Beste heer,

Het einde van theaterseizoen 2018-2019 is inmiddels in zicht. Op 19 juni spelen de 3JS nog één keer in Hoorn hun spetterende show 'Heroes'. 

Regionaal Talent
Wist u dat Het Park naast professionele voorstellingen ook regionaal talent in de spotlights zet? We hebben voor huidig seizoen dan ook nog een aantal leuke voorstellingen:

Zomersluiting
Van 15 juli tot en met 19 augustus is Schouwburg Het Park gesloten. Natuurlijk kunt u voor kaarten altijd terecht op www.hetpark.nl
Vanaf 5 september begint het nieuwe seizoen, met als eerste voorstelling Kaj Gorgels – Effe Relativeren!

Openingstijden gewijzigd
De openingstijden van de Servicebalie worden na de zomer gewijzigd van 13.00 tot 17.00 uur.

 

Vriendelijke groeten,

 

Wiep Jonk

...

AGENDA VOOR U GESELECTEERD

Kaj Gorgels - Effe Relativeren

categorie

'Effe relativeren' is de eerste one-man theatershow van Kaj Gorgels. Kaj kent u misschien van ‘Kaj’s typetjes’, waarmee hij online razend populair werd. In zijn show stelt hij zichzelf 'ingewikkelde levensvragen' die hij graag, op zijn eigen cynische en sarcastische manier bespreekt met het publiek.

 
donderdag 5 september om 20:15


Swingin' New Orleans - The Legends

categorie

In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz in New Orleans met muzikanten als Louis Armstrong en Fats Domino zijn hoogtijdagen. The Legends, de band rondom trompettist en zanger Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, verwelkomen u in hun eigen sfeervolle plattelandsnachtclub.

 
vrijdag 18 oktober om 20:30


Kasper van der Laan - 1 Kilo

categorie

Kasper van der Laan, volgens de Volkskrant hét comedytalent van 2019, legt het u graag uit in zijn avondvullende debuutvoorstelling ‘1 Kilo’. Kom kennis maken met de unieke kijk op onze wereld van dit onvoorspelbare, ongrijpbare en ongekend grappige fenomeen.

 
donderdag 6 februari om 20:30


The Great Gatsby

categorie

Jeroen van Koningsbrugge speelt de hoofdrol in ‘The Great Gatsby’, een nieuwe vertaling naar de wereldberoemde roman van de Amerikaanse auteur F. Scott Fitzgerald. We zien hoe Jay Gatsby zijn leven bij elkaar liegt om succesvoller, rijker en mooier te lijken voor zijn onbereikbare ware liefde.

 
woensdag 22 april om 20:15


't Schaep met de 5 pooten

categorie

In het gloednieuwe verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. ’t Schaep met de 5 Pooten, met o.a. Remko Vrijdag als Kootje en Eva Van der Gucht als Doortje, is genieten van tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever.

 
dinsdag 8 oktober om 20:15
woensdag 9 oktober om 20:15


Bekijk het gehele programma hier

© 2017 Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn