De zomer voorbij!

7 jaren geleden
  • Html
  • Tekst

 

Geachte klanten,

De zomer is weer voorbij, iedereen is weer naar school of naar het werk en we hebben weer tijd om ons op het normale leven te concentreren.

We maken ons in de verte ook al weer op voor de feestdagen. Het My iMenso medaillon, de echt zilveren 925 (met keurmerk) munthouder, heeft allerlei nieuwe munten om nog meer te varieren. In het medaillon wat aan 2 zijden open is passen afhankelijk van de dikte 4 items. U kunt b.v. een glasplaatje een fotogravure een edelsteen en een zilveren cover munt  in 1 medaillon dragen dragen. Ook de achterkant is dan mooi om te zien.

De nieuwste serie van My iMenso is een heel unieke lijn. De randen van dit prachtige zilveren medaillon zijn bezet met 100derden swarovski steentjes. In dit prachtige medaillon kun je bijpassende munten dragen met swarovski stenen maar je kunt natuurlijk ook alle bestaande munten er in dragen. Het is echt het kroonjuweel onder de MY iMenso collectie. Binnenkort wordt deze uitgebreid met de allerlei unieke munten.

 

Sinds een paar weken hebben we ook een kindersieraden collectie. Echt 925 zilveren oorbellen, kettingen, bedels en armbanden van het merk BIBA NEXT GENERATION. Een mooie collectie, de bedels zijn een slag kleiner als voor de volwassenen en hebben ook een leuke prijsstelling.

  Ook zijn er nieuwe handgemaakte design sieraden van Sagen Sweden binnen, dit in zilver gevatte porselein is werkelijk uniek. Er zijn geen 2 stukken gelijk. De sieraden zijn heel mooi afgewerkt en gemaakt door kunstenares Elin. Tijdens de London Fashion week waren haar sieraden een geweldig succes.

 Er zijn weer genoeg nieuwe sieraden te zien op de site.. doe eens een rondje! 

Tot ziens! Online! Bij DuoPenrose.nl


Klik hier indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Duopenrose.nl

Categorieën: Mode Sieraden Webshop Webshop keurmerk
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

© 2019