Deze actie + de 7.429 euro aan bonussen verdwijnt vandaag!
Beste,

Afgelopen dinsdag hebben wij deze korte video + een uniek Phoenix aanbod online gezet. Deze actie + de 7.429 euro aan bonussen verdwijnt vandaag!

We zijn overladen met enthousiaste reacties en we krijgen veel vragen over Phoenix. Dat is logisch want het is nogal een veelomvattend aanbod. Om je een beeld te geven van wat je precies krijgt hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet:
Waar Phoenix zich onderscheid t.o.v. een 'gemiddelde' website?

Een website is niet een doel, maar een middel. Je website moet niet een 'online visitekaartje' zijn maar een 'marketingmachine' die non-stop voor jou werkt. Een machine die jou iedere dag (geautomatiseerd) leads en klanten oplevert. Phoenix is die volautomatische machine die jou als ondernemer 'vrij' maakt van je business.
*Al onze bedrijven (incl. IMU.nl) draaien op Phoenix. We hebben 8 jaar ervaring met SEO & Conversie in dit systeem gestoken en daar pluk jij nu de vruchten van.
Voordelen van een Phoenix website:

  1. Scoren in Google (SEO): We zijn al 8 jaar toonaangevend op het gebied van SEO en hebben al onze kennis in de software geïntegreerd. Phoenix websites zijn daarom echte Google kanonnen en sommige van onze gebruikers trekken zelfs 200.000+ bezoekers per maand naar hun website.

  2. Optimale conversie: Phoenix is tot in detail geoptimaliseerd om je bezoekers om te zetten in leads en klanten. Hiervoor gebruiken wij geteste templates (voor bijvoorbeeld landingspagina's), unieke online marketingtools, neurowebdesign en onze revolutionaire Phoenix Pages.

  3. Begeleiding door experts: Je hebt geen marketingkennis nodig omdat je door ons team van experts geholpen wordt. Ook word je binnen de software zelf stap-voor-stap begeleid bij het behalen van de beste resultaten.

  4. MeeGroei Garantie: Met Phoenix ben je voorgoed verlost van de technische uitdagingen rondom je website en online strategie. Wij nemen dit van jou over zodat jij je kunt focussen op jouw vak. Jij hoeft geen trendwatcher meer te zijn, je hebt nooit meer een nieuwe website nodig en je hebt nooit meer te maken met uurtje factuurtje.

  5. Geen hoge investering, geen risico: Wanneer je een website zoals Phoenix (met dergelijk vergaande SEO en Conversie optimalisatie) op maat zou laten maken dan moet je denken aan een kostprijs van 15.000 tot 40.000 euro. Bij Phoenix betaal je echter geen aanschafprijs maar enkel een maandelijkse vergoeding voor het gebruik. Er zit 14 dagen garantie op en je kunt je abonnement te allen tijde opzeggen. Geen risico dus!

Tip: Alle voordelen van Phoenix vind je hier uitgebreid bij elkaar. Lees bijvoorbeeld ook ervaringen van gebruikers en check voorbeelden van Phoenix websites. In de video vatten we alles ook in 6 minuten nog voor je samen:
Vandaag DEADLINE: Wat is nu precies de actie?

Vandaag sluit de actie aanbieding. Wanneer je NU met Phoenix start dan ontvang je de volgende korting en extra toegevoegde bonussen:

  • 20% blijvende korting op Phoenix
  • + Toegang tot alle IMU online marketing cursussen (t.w.v. € 3.082,-)
  • + Toegang tot opnames van alle IMU Events en Masterclasses (t.w.v. € 3.350,-)
  • + Toegang tot de IMU Community met 1.000+ gelijkgestemde ondernemers (t.w.v. € 997,-)
  • + Maandelijkse online coaching door mij en Martijn (onbetaalbaar 😉)

Klik hier om de actie direct te claimen >>>
Grijp je kans!

Dit is het allerbeste aanbod (met de meeste waarde aan bonussen) dat we ooit voor Phoenix gedaan hebben en we zullen dit ook niet snel nog eens doen.

Ga jij de samenwerking met ons en ons team aan?

Klik dan hier om dit unieke actie aanbod te claimen >>>

Succes!




P.S. even rustig sparren?

Heb je vragen en/of wil je even met ons sparren over jouw website om te zien waar de Conversiekillers en SEO Kansen zitten? Neem dan gerust even contact met ons op. Reageer gerust op deze mail.

P.P.S. Excuses voor de vele mails ;)

We hebben je de afgelopen weken wellicht wat veel bestookt met informatie rondom IMU LIVE, de Vrijheid 5-Daagse en deze actie. Als ik heel eerlijk ben dan ben ik hier gewoon super enthousiast over en wil ik gewoon dat je dit niet misloopt. Dit is oprecht de beste tip die ik je kan geven voor je website (anders was ik hier natuurlijk ook niet al 8,5 jaar mee bezig).

Na 8,5 jaar ontwikkelen en optimaliseren (en een miljoen+ euro aan investeringen in de software) hebben we een super krachtige tool voor je neergezet. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit voor een reuzensprong in jouw business gaat zorgen.

 
IMU BV | Herengracht 66 - 3 | 1015 BR | Amsterdam | KVK: 50630253
 
Het is mijn doel om jou zo goed mogelijk te helpen bij je online marketing strategie zodat je meer online resultaat behaalt. Hiervoor stuur ik je regelmatig tips met de nieuwste trends, handige blogs en video's, praktische trainingen, inspirerende evenementen en uiteraard ook aanbiedingen. Wil je dit echter niet meer ontvangen? Meld jezelf dan simpelweg af.

Klik hier om je af te melden
IMU BV, Herengracht 66, 1015BR Amsterdam, Netherlands


</