Uitnodiging Congres Wegvervoer Nederland   
 
Geachte heer/mevrouw,

Op 2 november aanstaande vindt het derde Congres Wegvervoer Nederland plaats, dit jaar tijdens de beurs ICT & Logistiek. Het congres wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport en TLN. Wij nodigen u van harte uit om gratis deel te nemen aan dit congres.

Kilometerheffing en zij-instroom chauffeurs
  • Nu kilometerheffing in België is ingevoerd komt er ook een steeds luidere roep in Nederland om weer te gaan kijken naar kilometerheffing. Tijdens het congres gaan we het debat aan met betrokkenen. Vragen die gesteld worden: Wat zijn de voordelen van de heffing? Wat betekent de heffing voor transportbedrijven?
  • De digitale vrachtbrief is succesvol ingevoerd. Maar nog lang niet iedereen maakt gebruik van deze innovatie. Tijdens deze bijdrage worden de ervaringen tot op heden gedeeld.
  • Nu de economie aantrekt neemt de vraag naar goede chauffeurs weer toe. Het Sectorinstituut werkt aan de uitvoering van een ambitieus plan om 2.000 chauffeurs via zij-instroom achter het stuur te krijgen. U hoort hoe dit project vordert en wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

Bekijk het complete programma.

Gratis deelname voor relaties NT
Met uw inschrijving voor het Congres Wegvervoer heeft u ook direct toegang tot de beurs, ontvangt u een parkeerkaart en staat er een afsluitende lunch voor u klaar. Gebruik bij uw inschrijving code: 
CWNL16OV

Graag begroet ik u op 2 november!

Met vriendelijke groet,
Nieuwsblad Transport

Mels Dees

Hoofdredacteur


 
 
 
Copyright (c) Nieuwsblad Transport by NT Publishers 2016
VOLG ONS
 
Customer desk: +31 (0) 10 280 1016
Contact
 
Mijn Account
 
Privacy statement
NT Publishers BV, Paul Krugerstraat 181, Rotterdam, Zuid Holland 3072 GJ, Nederland