december 2012

6 jaren geleden


Text only:


Bladgoud
Twinkelen onder de kerstboom
Maak uw bonbons of desserts hélemaal af met een beetje bladgoud. Het goud is 23 karaats en specifiek ontwikkeld voor de culinaire markt. Eetbaar dus. Het goud wordt zeer dun 'geklopt' volgens een oude traditie. Natuurlijk niet bedoeld voor de dagelijkse consumptie maar voor die hele speciale gelegenheden waar alles extra glans krijgt door het gebruik van echt goud!
Wij verkopen boekjes van 12 blaadjes (5 x 5 cm.) voor € 15,75. Wij hebben ook goudvlokken ideaal voor in een drankje (€ 35,-) en een goudstipjes-applicator (€ 48,75) in ons assortiment. 
 


Gratis warme kruidige chocolademelk
Gratis steranijs en kaneelstok voor elke klant*
Wat is er lekkerder dan een warme zelfgemaakte kruidige chocolademelk? Als u in de wintermaanden een bestelling doet bij The ChocolateWarehouse vindt in uw pakket een steranijs,  een pijpje kaneel én het recept om deze heerlijke choco te maken. Laat de vorst maar komen! 


Chocolade fontein
 
 
Wist u dat de chocolade voor de fonteinen alleen extra cacaoboter bevat? U kunt dus alle chocoladen van ons gebruiken voor uw fontein, mits u daar wat extra cacaoboter aan toevoegt. De speciale fonteinchocolades bestaan voor ongeveer de helft aan cacaoboter. Onze chocoladen bevatten (gemiddeld) 35% cacaoboter. U moet dus nog 15% toevoegen. Bij een kilo chocolade komt dat dus op zo’n 150 gram cacaoboter, precies de hoeveelheid cacaoboter (in callets) die wij in één zakje doen!
 


Kerstsluiting
Twee weken gesloten
Tijdens de kerstvakantie is The ChocolateWarehouse gesloten.Vanaf 7 januari 2013 versturen wij weer pakjes!Fijne dagen en de beste wensen voor 2013
 


 
 
 


 


Bezoek de website om u af te melden voor deze mailinglist

Chocolatewarehouse.nl

Categorieën: Webshop Cadeau Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019