|
|
|
| | | Pizzadeeg vergt andere aanpak | | Pizza's zijn er in allerlei soorten en maten. Van Napolitaanse pizza tot panpizza’s en niet te vergeten de nieuwste trend: pinsa romana. Hiervoor maakt Rademaker industriële deeglijnen. Een proces dat daarbij net even anders verloopt dan in het ambacht. | | |
|
---|
| |
|
|
| Robuuste schroeven klaren de klus | | Warme en koude maaltijden zijn op meerdere manieren vers te bezorgen. Veelgebruikt zijn compressortechniek en CO2-systemen, maar wat te denken van ijs? In ijs zit veel energie en het smeltwater is – mits slim toegepast - herbruikbaar. | | |
|
---|
|
|
|
|
| Nieuwe installatie voor duurzame erwtenteelt | | Arvesta bouwt in het Belgische Mettet een nieuwe eiwitinstallatie, die in november in bedrijf gaat. Hiermee zet het landbouwbedrijf een belangrijke stap richting duurzame eiwitproductie uit lokaal geteelde gele erwten. | | |
|
---|
|
|
|
| Paneldiscussie machinebouw in food: ‘Samenwerken en alert blijven’ | | Hoe regelen bedrijven innovatie en hoe wordt nieuw talent aangetrokken? Leden van brancheorganisaties GMV, DMFI en Machevo & Bulk gingen in gesprek over deze uitdagingen voor machinebouwers in food, tijdens een paneldiscussie van EVMI op Food Tech Event 2024. | | |
|
---|
|
|
|
| U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor een van de volgende nieuwsbrieven van Alea Publishers: Bakkers in bedrijf, BeverageNL, EVMI, Vakblad IJs, Vismagazine of Vleesmagazine. Als u in de toekomst geen mailingen van EVMI Machinebouw wilt ontvangen kun u zich uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. |
|
---|
| |
|
|
|
|
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief Afmelden voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|