En ontdek welk Nederlands nationaal park bij jou past!
GRATIS!

GRATIS!

Voorjaarseditie 'In Eigen Land' cadeau bij 3x Columbus Travel.
Columbus Travel
Profiteer van dit handige overzicht
Welk Nederlands nationaal park past bij jou?

Nederland is maar liefst 22(!) nationale parken rijk – best knap voor zo’n klein kikkerland. Maar hoe onderscheiden ze zich nou eigenlijk van elkaar? We hebben ze allemaal voor je op een rij gezet. Zo ontdek je snel en gemakkelijk wel nationaal park het beste bij jou past!

Columbus Travel
Deze ken je echt nog niet!
De 8 mooiste én onbekendste nationale parken van Europa

Europa telt ongeveer vijfhonderd nationale parken, en die zijn net zo divers als het natuurbeleid in de verschillende Europese landen. Zo telt Nederland sinds kort maar liefst 22 nationale parken, terwijl landen als België en Portugal het bij één nationaal park houden. We nemen mee naar acht parken waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord.

Columbus Travel
3 nummers voor slechts € 15
Moederdagdeal

Op zondag 9 mei is het Moederdag! Gun de allerliefste moeder, vrouw, dochter, zus of vriendin een (lees)momentje voor zichzelf en verras haar met een proefabonnement op een van onze toptitels. Van Columbus Travel tot Knipmode, van Zin tot delicious.

Columbus Travel
Duurzaam de natuur in
Dit zijn de gaafste gletsjers van Europa

Je hoeft niet naar de andere kant van de wereld om een gletsjerhike te maken. De Silvretta- en Morteratschgletsjers in Zwitsers Graubünden zijn niet te bereiken per auto, maar – heel duurzaam – per e-bike, benenwagen of trein. Blus je inspanningen af met een bergbiertje!

Columbus Travel
5 tips voor Neerlands nationale parken
Deze must-do’s in Nederland mag je niet overslaan

Trek jij er bijna elk weekend op uit en kun je de nationale parken van Nederland wel dromen? Als we iets hebben geleerd van deze lockdown is dat er nog steeds ontzettend veel te ontdekken valt. We hebben vijf pareltjes op een rij gezet die je tijdens je volgende uitstapje in eigen land kunt gaan ontdekken!

Populairste reistips deze week
Volg Columbus Travel ook op
Columbus Travel - Instagram Columbus Travel - Facebook Columbus Travel - YouTube Columbus Travel - Pinterest
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden