webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 24 juni 2022

Deze slimme rookmelders zijn aanraders: ook alarm op smartphone

Vanaf 1 juli zijn rookmelders verplicht, heb jij ze al in je woning hangen? Er bestaan tegenwoordig ook slimme rookmelders. Die zijn te koppelen aan andere apparaten die met internet verbonden zijn, zo ook je smartphone. Ben je niet thuis en is daar rookontwikkeling, dan krijg je een melding op je telefoon binnen. Onze collega's van Computer!Totaal hebben tien breed beschikbare slimme rookmelders getest. Lees hier welke het best beoordeeld zijn en doe er je voordeel mee!


Review: Hoe houdt premium Motorola zich staande?

Smartphones van Motorola bevinden zich vaak in het budget- en middensegment, maar de Edge 30 Pro ie een stuk duurder. Even duur als de S22 van Samsung bijvoorbeeld. We vroegen ons af hoe het toestel zich staande houdt naast de concurrentie in deze hogere prijsklasse. Is het een goede koop? Lees het in deze review.


Kadaza: sneller surfen via je persoonlijke startpagina

#brandedcontent -  Wat bestaat al sinds 2008 en is nog steeds superhandig tijdens het internetten? Dat is Kadaza, de site waar je je eigen persoonlijke startpagina maakt met de sites erop die jij graag bezoekt. En dan niet als saaie tekstlinkjes, maar als een visueel startpunt vol pictogrammen die leiden naar je favoriete sites.


Chrome op iOS beschermt beter tegen malafide sites

De iOS-versie van de Google Chrome-browser krijgt toegang tot een belangrijke functie, die reeds beschikbaar is op andere platformen.
Lees verder ...

Chromecast met Google TV uitgebreid met profielen

De Chromecast met Google TV ondersteunt voortaan meerdere profielen. Daardoor kunnen meerdere gebruikers gebruikmaken van alle opties.
Lees verder ...

Facebook gaat strijd aan met neppe recensies

Facebook pakt de reviews aan die gebruikers kunnen achterlaten op profielen van bedrijven, zodat ze geen neppe recensies meer plaatsen.
Lees verder ...

‘Nieuwe Google Nest Wifi heeft wifi 6 aan boord’

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Google binnenkort een nieuwe versie van Google Nest Wifi met wifi 6 uit.
Lees verder ...

WhatsApp laat je gebruikers dempen in groepsgesprekken

WhatsApp heeft afgelopen week een update gekregen die gebruikers in staat stelt anderen in een groepsgesprek te dempen tijdens het bellen.
Lees verder ...

Luister de Computer Idee-podcast!

In aflevering 21 van de Computer Idee podcast bespreken we onder meer de nieuwe optie van WhatsApp om eenvoudig je chats en contacten te exporteren van Android naar iOS. We informeren je over de nieuwste Philips Hue-aankondigingen en vertellen over het automatiseren van taken in Windows. En als je nog een voordelige smartphone zoekt, raden we je ook aan te luisteren.

Luister de podcast hier en je bent weer helemaal op de hoogte van het laatste technieuws!


Heeft u een vraag aan de FAQman?