OG3NE, 3JS, Trijntje Oosterhuis, Evergreen Top 1000 Live, Simone Kleinsma en meer... ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

Bij deze dopen we de maand maart om tot muziekmaand. Die zit namelijk boordevol topmuziek: voor alle leeftijden en voor ieder wat wils.

Van OG3NE tot de 3JS met hun prachtige eerbetoon aan U2. Van persoonlijke liedjes van Simone Kleinsma tot Trijntje Oosterhuis met de klassiekers van componist Burt Bacharach. Of Nederlandstalige pareltjes door Sjors van der Panne en Tommie Christiaan. Lekker meezingen bij Evergreen Top 1000 Live of de Michael Jackson Tribute show Off The Wall: het kan allemaal!

Bekijk hieronder alle muziekvoorstellingen van maart en reserveer gemakkelijk je tickets. Hopelijk tot snel in ons theater!

Hartelijke groet,
Frens te Kiefte (theaterprogrammeur)

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan | Do 3 mrt

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd. In de voorstelling Mannen Huilen Niet dagen de twee zangers elkaar uit. De intieme chansons van Sjors worden in een compleet ander jasje gestoken door Tommie. Sjors duikt op zijn beurt in het Nederlandstalige repertoire van Tommie, maar overgiet het met zijn eigen bekende stijl.

Info & Tickets →

Evergreen Top 1000 Live | Vr 4 mrt

Ben jij toe aan een avond vol met evergreens? Dan zit je bij deze voorstelling goed! Evergreen Top 1000 Live is een nostalgische avond met een heerlijke band en Arnold Mühren van The Cats. Ook verhalen van achter de schermen zullen verteld worden.

Liedjes die voorbij komen zijn onder andere Het Dorp van Wim Sonneveld en Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder van Ramses Shaffy. Maar denk ook aan muziek van ABBA, The Bee Gees en Elvis. Kortom: een avond om bij weg te dromen!

Info & Tickets →

3JS | Vr 11 mrt

Dit bekende Volendamse trio speelde tijdens Vrienden van Amstel op overtuigende wijze nummers van U2, waarna de heren besloten er een theatertour van te maken. The Joshua Tree leverde de band uitverkochte zalen én een nieuwe schare fans op, die hun muziek eerder niet ontdekt had. Dit jaar steken ze deze U2-show in een nieuw jasje, uitgebreid met nog meer hits!

Info & Tickets →

OG3NE | Za 12 mrt

De zusjes van OG3NE zongen letterlijk de sterren van de hemel tijdens hun deelname aan De Beste Zangers. En na een uitverkochte show in De Meerpaal in 2019, komen de dames dit seizoen terug in Dronten met hun gloednieuwe tournee.

De zangeressen laten hun kenmerkende en knappe meerstemmigheid horen in Samen uit, samen thuis. In deze tournee zullen de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue passeren. Verrassend en toch vertrouwd. En vooral genieten als vanouds!

Info & Tickets →

Off The Wall | Za 19 mrt

Off The Wall is een wervelende Michael Jackson tribute show waarin het briljante en wereldberoemde repertoire van The King of Pop centraal staat. Een wervelwind van muziek, licht en spetterende dans, verzorgd door topmuzikanten en -performers van eigen bodem. Off The Wall is een state-of-the-art theatershow die bezoekers de sing-along en dance-along van hun leven bezorgt!

Info & Tickets →

Simone Kleinsma | Vr 25 mrt

In Verder vertelt Simone Kleinsma haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Een onvergetelijke avond, waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Info & Tickets →

Trijntje Oosterhuis | Do 31 mrt

Trijntje Oosterhuis toert met de beste musici langs de theaters om het tijdloze songbook van Burt Bacharach ten gehore te brengen. Geniet van What The World needs now, The look of love, I say a little prayer, That's what friends are for en vele andere prachtige songs.

Info & Tickets →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©