Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Van Lammetjestocht tot Leeuwenmars: dieren-wandeltochten

Het is vandaag Dierendag. In de wandelagenda zijn diverse evenementen te vinden die verwijzen naar allerlei soorten dieren: van leeuwen tot lammetjes. Wandel.nl zet een aantal dierentochten voor je op een rij.

Herfstwandeltocht Ekehaar

ZONDAG 13 OKTOBER 2019 – EKEHAAR
Houtwallen, weiden en essen, heidevelden: de Herfstwandeling vanuit Ekehaar biedt je een gevarieerde wandeling door het Drentse landschap. De routes gaan over verharde en onverharde wegen ten noordoosten van het dorp Ekehaar. De herfstkleuren en paddenstoelen maken de wandeling extra afwisselend. Je kunt 10, 15, 20 of 25 kilometer lopen. 

 

Vragenlijst

Af en toe stellen we je een vraag over wandelen in deze nieuwsbrief. Zo kunnen we je iets beter leren kennen en de nieuwsbrief nog beter op jouw interesses laten aansluiten. Omdat het vandaag Werelddierendag is, zijn we benieuwd of jij wel eens met een hond wandelt. Ga jij wel eens met een viervoeter op pad? We zijn benieuwd! 

 

Sallandse Wandelvierdaagse

DI. 22 T/M ZA. 25 OKTOBER 2019 - RAALTE
Dorpen die je feestelijk verwelkomen, stille natuurgebieden waarin je volop van de herfst kunt genieten en echt Twents ‘noaberschap’. De Sallandse Wandelvierdaagse presenteert je van 22 tot en met 25 oktober in vier etappes alles wat deze streek in Overijssel te bieden heeft. Wandel.nl vertelt je wat tijdens deze vierdaagse de hoogtepunten zijn.
 
 

Beestachtig goede wandelaars

Dieren als wandelmaatjes. Meestal denken we dan aan honden. Wandel.nl portretteerde vier wandelaars met hele bijzondere dieren als wandelmaatje. Van fluffy oren tot verenpak. Zo wandelt Francis Bacon regelmatig met baasjes Kim en Niek op de Brabantse hei. En Lex, Eva en Mika hebben zelfs hun eigen buggy. Op Wandel.nl leer je ze kennen.  

 

Tips om je regenjas waterdicht te houden

Zeker nu het herfst is, kun je tijdens je wandeling wel eens te maken krijgen met een regenbui. Een regenjas kan dan uitkomst bieden, maar dan moet deze nog wel waterdicht zijn. Wandel.nl geeft je daarom tips om je regenjas waterdicht te houden. Van het wassen tot het impregneren van je regenjas. Laat die regen maar komen! 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.

gegevens bijwerken of uitschrijven