Dineren bij Steakz, iPad Rotation case, Lowenthal pannenset en meer

6 jaren geleden


Text only:

Dagelijks de Beste GoldenDeals | Online versie | Geen nieuwsbrief meer ontvangen, klik hier       Vandaag bij GoldenDeals       Grillen bij restaurant Steakz met 4 personen
  De heerlijke geur van gegrilde
steak vult je neus. Want vandaag bieden we je de kans om met maarliefst 4 personen te genieten van een grill arrangement bij Restaurant Steakz! Met een ruime keuze uit verschillende soorten vlees en bijgerechten heb jij altijd de perfecte combinatie voor jou!
  € 49,95     iPad Rotation case
  Gebruik je tablet zoals jij het wil dankzij deze hoes! Heel handig bij bijvoorbeeld het kijken van films, want je zet je iPad gewoon zonder verdere ondersteuning op tafel! Eventjes de perfecte hoek vinden en genieten van de film!
  €19,95     Lowenthal 3 delige pannenset
  Creëer het perfecte gerecht! Met deze 3-delige keramische pannenset van Löwenthal maak jij van elk gerecht een
feestmaal. Alleen met de juiste pannen kun je een kwalitatieve maaltijd garanderen!
  € 29,95  
    Steam mop
  De steam mop zorgt ervoor dat je snel en precies je huis kan schoonmaken. Door de stoom die de dwijl produceert wordt je huis ten eerste schoner en ten tweede ben je in een mum van tijd klaar met schoonmaken!
  € 79,95     iPod/iPhone 2 meter kabel
  Vandaag een 2 meter lange iPhone/iPod
kabel voor alle generaties behalve de iPhone 5 (en iPad mini). Een perfecte vervanging van dat korte kabeltje dat meegeleverd wordt bij je Apple toestel zelf!
  €1,-     Luxe Hollandia boxspring
  Helemaal in de winter is het belangrijk dat je een goede nachtrust krijgt zodat je weerstand op pijl blijft. Kies uit verschillende formaten en bestel zo'n heerlijk luxe Hollandia boxspring met pocketvering techniek!
  € 375,-       Haal je rijbewijs bij iPhone
  Rijschool Eimers, gevestigd in Utrecht, heeft al ruim 50 jaar ervaring in het geven van rijlessen. Als er iemand dus weet hoe jij voorbereid moet worden op je rijexamen zijn zij het wel! Vandaag een beginnerspakket voor een topprijs!
  € 299,-     Scheermesjes
    Scheermesjes zijn duur, heel duur. Wij bij GoldenDeals houden niet van duur, dus vandaar dat je van ons maarliefst 8 scheermesjes voor je Mach 3 of Gillette Fusion krijgt voor een prijs waardoor jij je voortaan lachend scheert!
 

€ 9,95

    Genie Ahh brah
  Genie Bra is dubbel laags
met uitneembare soft pads. De pads zorgen voor een super draagcomfort en geven je buste een ideale ondersteuning. Met de Genie Bra heb je nooit meer last van striemen door bandjes!
  €19,95       Body Sculpture
  Werken met ultrasound is dé nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen! De resultaten zijn vergelijkbaar met een dure, vaak pijnlijke liposuctiebehandeling. De Ultrasonic Bodysculpture is voor elk probleemgebied te gebruiken!
  € 99,-     Speel je favoriete nummers op gitaar
 

Gitaar leren spelen is via deze online cursussen niet moeilijk! Vandaag 3 pakketten: een basiscursus, leren tokkellen en Barré. Maarliefst keuze uit 300 videos die jou leren, op je eigen tempo, gitaar spelen!

  €24,95     PADI openwater duikcursus
 

In een weekend je duikbrevet halen? Dat kan! Leer online je theorie gedeelte en volg daarna de open water cursus zodat jij helemaal klaar bent om van de zomer de meest prachtige onderwater wonderen te aanschouwen!

  € 299,-       Pocketveringmatras
  Pocketvering is een nieuwe soort technologie wat uitgevonden is door de specialisten van de Amerikaanse ruimtevaart, NASA. Dit matras vormt mee met je lichaam en heeft 7-comfortzones zodat jij altijd heerlijk ligt!
  € 179,-     WiFi
Repeater
  Vergroot het signaal van je WiFi  in en rondom je huis. Binnen 5 minuten geinstaleerd en je hebt gelijk een beter ontvangst!
  € 34,95     Zonnebril met camera
  Kijk jij naar een prachtige zonsondergang
en denk je; kon ik maar een foto maken met m'n ogen.. Nou, met deze zonnebril met ingebouwde camera heb je hetzelfde effect! Film en fotografeer!
  € 39,-     Volg ons op:           Je ontvangt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor de GoldenDeals nieuwsbrief.
Geen nieuwsbrief meer ontvangen, Klik hier

Goldendeals.nl

Categorieën: Aanbiedingen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019