Ontdek congreshacks door Jaarbeurs’ congrescoaches: omgezette ervaring in tips, klaar voor jouw gebruik!  .       ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Je ontvangt dit e-zine als abonnee van Eisma Media Groep. Klik hier voor de webversie.
Ondernemen
e-zine
 
 
 
Maak je leven makkelijk met congreshacks
 
Beste ondernemer,

Bij Jaarbeurs begrijpen we als geen ander dat er bij het organiseren van een event nogal veel komt kijken. Locatie kiezen, uitnodigingen versturen, duurzame catering, programma maken en meer. Maak daarom eens kennis met de Jaarbeurs congrescoaches. Zij delen zogenaamde congreshacks die het organiseren van je event meteen makkelijker maken.

Wist je bijvoorbeeld dat de kleur groen ervoor zorgt dat mensen zich veilig voelen en
daardoor eerder deelnemen aan een gesprek? Of dat je door de temperatuur in de zaal iets lager te zetten de deelnemers opgewekter blijven. Ontdek wat de congrescoaches te delen hebben en duik in de wereld van Jaarbeurs en het organiseren van events.
 
Ontdek de congreshacks
 
 
Adverteren   |   Privacy   |   Homepage   |   Uitschrijven