Dit brengt Windows 10 in 2019 en het freeware-jaaroverzicht
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 03 Jan 2019
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
Apps & Software Dit brengt Windows 10 je in 2019
Geschreven door: Mark Gamble - 27-Dec 18:10
Afgelopen oktober werden we al getrakteerd op wat nieuwe Windows 10-functies, maar het besturingssysteem is nooit af. Ook in 2019 kunnen we weer wat nieuwe functionaliteit verwachten. Hoe ziet Windows 10 er komend jaar uit?
Lees verder
Review Gratis software: Het freeware jaaroverzicht 2018
Geschreven door: Redactie Computer!Totaal - 28-Dec 06:51
We hebben het afgelopen jaar veel freeware besproken, met name voor Windows 7, Windows 8 en Windows 10. Tijd voor een overzicht: welke gratis software hebben we allemaal besproken? En waar kun je deze freeware downloaden?
Lees verder
PartnerBijdrage Video: Groots geluid in een kleine soundbar
02-Jan 09:25
Soundbars zorgen voor mooi geluid bij je televisie, maar ze zijn helaas wel vaak wat groot. Hoe presteert een klein exemplaar als de Polk MagniFi Mini? Bekijk nu de video!
Lees verder
Blog Nieuw op Netflix: januari
Geschreven door: Stefanie Katzenbauer - 03-Jan 06:13
Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er nieuw op Netflix
Lees verder
Internet & Thuis 16 wifi-mesh-systemen vergeleken
Geschreven door: Stephan Overbeeke - 31-Dec 14:51
Mesh-wifi is niet meer weg te denken. We testen zestien verschillende wifi-mesh-systemen van acht verschillende fabrikanten (alweer zes producten meer dan een jaar geleden). Het strijdtoneel is een modern betonnen gebouw uit de 21e eeuw, bestaande uit drie verdiepingen en 1200 keiharde vierkante meters. Geen sinecure om dat van wifi te voorzien en zo konden we het kaf van het koren eenvoudig scheiden.
Lees verder
PartnerBijdrage Win een Samsung X5 Portable SSD
02-Jan 09:27
Hoe snel is deze externe ssd nu echt en – nog veel belangrijker – wat merk je ervan in de dagelijkse praktijk? Vier professionals hebben ’m twee weken lang voor je getest. Zelf eentje winnen? Geef antwoord op de vraag en maak kans!
Lees verder
How To De technologie achter wifi uitgelegd
Geschreven door: Toon van Daele - 30-Dec 12:53
Wifi bestaat al zo’n 20 jaar, maar het wifi van vandaag valt – onder meer op gebied van snelheid, beveiliging en zelfs dekking – nauwelijks nog te vergelijken met het wifi van weleer. Er worden voortdurend nieuwe technologieën ontwikkeld die regelmatig ook in andere standaarden resulteren. In dit artikel lees je meer over de achterliggende technieken en de belangrijkste standaarden.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl