Dit geloof je niet: een Noorse vrouw kreeg in drie opeenvolgde schrikkeljaren een kind op 29 februari. Dat is een kans van 1 op ….. pffff, wie het weet mag het zeggen (Guido?). Bij Happy Horizon Non-Profit hebben we deze unieke dag aangegrepen om ook iets leuks te doen. En we zijn vast van plan om hier een vierjaarlijkse traditie van te maken. Ha det gøy å lese!

Teken voor een Duurzaam Regeerakloord...

Hoe ziet de toekomst van Nederland eruit? SDG Nederland maakt zich zorgen en dringt bij het te vormen kabinet aan op een Duurzaam Regeerakkoord. Happy Horizon Non-Profit maakte een campagne die benadrukt dat een mooie toekomst niet links of rechts is, maar in het belang van iedereen! Talloze bedrijven en organisaties onderschrijven de noodzaak van een duidelijke toekomststrategie en hebben het manifest inmiddels ondertekend! De campagne is volledig online.
 
Mensen in beweging krijgen, is het moeilijkste en mooiste dat er is. Ik ben elke keer trots als we dat samen met een organisatie voor elkaar krijgen"

Ard host de komende Inspiration Hour



Campagne om nooit te vergeten: 
Nederland is vol...
In 2016 zorgde een Amsterdamse tram met de tekst ‘Nederland is vol…’ voor grote ophef. Vooral omdat het om een campagne van VluchtelingenWerk ging! Het tweede deel van de zin luidde dan ook ‘… met gastvrije mensen die vluchtelingen een warm hart toedragen!’ De tramreclame werd gefinancierd door ruim 4.000 (gastvrije) sympathisanten, die voor 5 euro hun naam bij de boodschap op de tram konden plaatsen. De campagne kreeg door alle ophef veel gratis publiciteit en de rijdende petitie bleek een zeer effectief communicatiemiddel. 
 

 #HappyWorld:
Schrikkelsessie met Huidfonds!

Wat is het leukste dat je kunt doen met een extra dag? De vraag stellen is hem beantwoorden: iets leuks doen voor een ander zonder er iets voor terug te krijgen, natuurlijk! Zo werd bij Happy Horizon Non-Profit het #schrikkelen geboren. Hoogtepunt was een speciale en superleuke schrikkelsessie met het Huidfonds! (echt jammer dat het maar een keer in de vier jaar 29 februari is!) 
 

Happy Inspiration Hour: Save the Date!

Donderdag 11 april 2024 

Hoe voer je effectief campagne voor jouw doel als de concurrentie op aandacht steeds groter wordt? Tijdens de komende Happy Inspiration Hour delen strategen Ard Lok en Marie-Claire de Waal belangrijke inzichten om de juiste mensen te raken en in beweging te krijgen. Dat doen ze aan de hand van een aantal succesvolle cases op het gebied van gedragsverandering, bewustwording, activatie en fondsenwerving.
 
Meld je aan!

 Wandelgangenwoord van de Maand 

Smonday
[‘smʌn.deɪ] ( zelfst. nwd.)
  1. Het moment waarop je beseft dat het weekend alweer bijna voorbij is en de maandag in sneltreinvaart op je af komt.

Wil je meer weten over onze (oude en nieuwe) campagnes?
Mail Ard!
LinkedIn
Instagram
Website
Copyright © 2024 Happy Horizon Non-profit, alle rechten voorbehouden

Afmelden voor de nieuwsbrief doe je hier.







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Happy Horizon Non-profit · Ellermanstraat 23 · Amsterdam, 1114AK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp