Je wekelijkse FietsActief-nieuwsbrief vol fietsinspiratie
Routes met kaart

Routes met kaart

In iedere FietsActief. In nummer 2: unieke tochten rond Workum en Leiden-Delft.
FietsActief
Ongerepte fietsregio
In Duitsland

Mecklenburg-Vorpommern is een relatief onbekend fietsgebied in Noord-Duitsland dat veel te bieden heeft. Via een nieuwe fietsgids en fietsportal vind je volop tips, informatie en routes. Deze kustroute is één van de hoogtepunten.

FietsActief
Goed sturen
Doe je zo

Eén van de dingen die ons opviel op de Ebike Xperience begin maart was de grootte van het testparcours. Daar was overigens erg veel animo voor. Wat ook opviel: het verschil in stuurvaardigheid van de fietsers. Met name in de talrijke bochten. Logisch, want je rijdt op een onbekende fiets over onbekend terrein. En: goed sturen is een kunst.

Stuurtip nummer 3 uit dit rijtje van 5 is misschien wel het allerbelangrijkst. Hij klinkt makkelijk, maar is dat gek genoeg niet altijd.

FietsActief
Origineel idee voor Moederdag

Geef een jaarabonnement cadeau op FietsActief, het leukste fietstijdschrift van Nederland! Vol inspirerende fietsroutes, reizen en tips. Nu voor slechts € 35,- (i.p.v. € 69,86)! Extra leuk, en gratis erbij: Puzzel & Fiets. Een speciale uitgave met 12 unieke FietsActief-routes met kaart door alle provincies, én meer dan 100 verschillende puzzels!

Deze aanbieding is alleen geldig op 10, 11 en 12 mei 2019

FietsActief
'Groene' fietsband
Van gerecycled rubber

Goed idee van Schwalbe: een milieuvriendelijkere band maken. In 2017 kreeg het merk dan ook een Eurobike Award voor de Green Compound - een rubbersamenstelling die voor een deel bestaat uit natuurlijk latex en voor een deel uit gerecyclede rubbermaterialen, zoals handschoenen of tochtstrips. Je vindt de Green Compound in de nieuwe Schwalbe Road Cruiser-band, te herkennen aan het groene label. Wel is, hoe groen ook, de Green Compound momenteel alleen nog voorbehouden aan banden met een zwart loopvlak. 

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer