Dit is de nieuwe BMW X2

11 maanden geleden


Text only:

Radicaal design. Helemaal BMW. Online versie
Geachte heer Achternaam,
Geen twijfel over mogelijk: met zijn extraverte design gaat de nieuwe BMW X2 elke uitdaging aan. Een opvallende verschijning die breekt met de status quo. Moderne avonturiers kunnen er nu al van gaan dromen, want volgend jaar staat de nieuwe BMW X2 in de showroom.
Met zijn extraverte design gaat de nieuwe BMW X2 elke uitdaging aan. Moderne avonturiers kunnen er nu al van dromen: volgend jaar staat de nieuwe BMW X2 in de showroom.
  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW WebshopU wilt toch onder winterse omstandigheden blijven genieten van het typische BMW rijplezier? Voor slechts € 50,- controleert de BMW dealer uw BMW op 20 belangrijke punten. En u krijgt een BMW Wireless Charger voor uw mobiele telefoon cadeau. Beter opgeladen kunt u de winter toch niet ingaan? Daarom: kom uw BMW én uzelf opladen voor de winter, bij de BMW dealer. Ontdek ook andere BMW Winteraccessoires zoals, Winterwielen, Dakboxen en Allweather Vloermatten.
Onder winterse omstandigheden op uw BMW blijven vertrouwen? Voor slechts € 50,- controleert de BMW dealer uw BMW op 20 belangrijke punten. En u krijgt de BMW Wireless Charger voor uw mobiele telefoon cadeau.
 
Frisse stylingaccenten versterken de sportieve uitstraling. Voor- en achterbumper zijn nieuw ontworpen, de voorste raamstijlen en de dakrand zijn zwart. Eveneens nieuw zijn de standaard LED-koplampen in het front en de horizontaal in de voorbumper geïntegreerde LED-richtingaanwijzers. Vanzelfsprekend is de nieuwe BMW i3 volledig 'connected', dus klaar voor alle nieuwe digitale diensten van BMW ConnectedDrive Services en dat vanaf € 39.549,-.
Frisse stylingaccenten versterken de sportieve uitstraling. Met LED-koplampen en nieuwe ontworpen bumpers, voor met geïntegreerde LED-richtingaanwijzers. En vanzelfsprekend is de nieuwe BMW i3 volledig ‘connected’: klaar voor alle gemakken van BMW ConnectedDrive Services en dat vanaf € 39.549,-.
 U kunt het maar beter onder handbereik hebben: een flacon ruitontdooier en een ijskrabber. Ruitensproeiervloeistof met antivries om onderweg bij te vullen. En goed spul om het interieur meteen te reinigen als dat van de winter eens nodig is. Als set in een handige tas. € 46,-.
Ruitontdooier en een ijskrabber. Ruitensproeiervloeistof met antivries. En goed spul om het interieur meteen te reinigen als dat van de winter eens nodig is. Als set in een handige tas. € 46,-.
 Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M iContact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018