De Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs is weer uit. Driewerf hoezee!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Quote's Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs 2024: miljarden minder, wel recordondergrens

Quote's Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs editie 2024 is uit! We tellen 31 debutanten, 5 rentrees, 6 vrouwen en 7 twintigers met minstens €17 miljoen en 0 hulp van mama en papa. Oh en we missen een paar miljard ten opzichte van vorig jaar.

 
 
Quote
 
 
 
Quote
 
 
 
Quote
 

Ron Blaauw kocht investeerders uit en begon opnieuw met €1,6 miljoen schuld: 'Het was de juiste keuze'

Chef-kok Ron Blaauw weet als geen ander dat ondernemen met vallen en opstaan gaat. Zo deelt hij in de podcast Mijn Eerste Miljoen verhalen over grote successen die hij vierde met 'een infuus van champagne' én grote schulden met zes nullen.

 
 
Quote
 

Fraude-verdachte Rutger J. kocht Rolex nadat hij al failliet was

De net 29 jaar geworden Rutger J., die argeloze beleggers miljoenen zou hebben afgetroggeld, tikte nog even €50.000 af voor een polshorloge terwijl zijn persoonlijk bankroet al was uitgesproken.

 
 
Quote
 

Dit zijn de drie rijkste Nederlandse Selfmade ondernemers onder de 40 in 2024

Een nieuwe nummer 1, een nuchtere Tukker die 'helemaal niet blij' is met zijn tweede plek en een debutant: dit zijn de drie rijksten op onze Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs.