Zo moeilijk is het om spiermassa te kweken na je 40ste.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

FIT JOURNEY

Dit is de verklaring waarom het je niet lukt om fit te worden

Met de kennis zit het wel goed, maar in de praktijk gaat het telkens weer mis. Je slaat één sportsessie over en voor je het weet ben je een week verder. Of je weet donders goed wat je wel en niet moet eten en toch val je na verloop van tijd terug in je oude "ongezonde" patronen. Hoe komt dat toch? Deze video legt het haarfijn uit. 

 
 
Men's Health
 

TECH

10 slimme gadgets die je leven makkelijker maken

Zoek je naar manieren om je leven te verbeteren, of ben je simpelweg dol op gadgets? In beide gevallen is dit een lijst waar je gegarandeerd blij van wordt. Wij zochten de 10 beste gadgets uit waarmee je dagelijks leven makkelijker wordt. Zo houd jij meer tijd over voor dingen die echt belangrijk zijn.

 
 
Men's Health
 

AFVALLEN

Zo zet je de eerste stap richting gewichtsverlies

Een groot deel van de Nederlanders kampt met overgewicht, wat gevaarlijker is dan men denkt - blijkt nu ook tijdens de coronacrisis. Tijd om hier verandering in te brengen, maar hoe?

 
 
Men's Health
 

GEZONDHEID

Vroeg opstaan voor beginners: in 30 dagen een ochtendmens

De morgenstond heeft goud in de mond. Maar waarom is dat eigenlijk zo? En heb jij het in je om te veranderen in een vroege vogel?

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Zo moeilijk is het om spiermassa te kweken na je 40ste

Ouder worden is voor niemand leuk. Kraaienpoten, haarverlies, die onaantrekkelijke kreun als je van de bank moet opstaan – de combinatie daarvan maakt het verouderingsproces tot een deprimerende teloorgang. Het fiksen van je haarlijn kan behoorlijk in de kosten lopen. Maar een lichaam dat tot ver na je veertigste nog goed beweegt, voelt en oogt, is volgens de wetenschap géén onbetaalbare luxe.