Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
 
Dit is er te beleven op Bike MOTION 2019!
 
Over 23 dagen is het zover: Bike MOTION 2019, de ideale start van jouw wielerseizoen of als je al gestart bent; een nóg beter wielerseizoen.

Heel veel grote fietsmerken, de mogelijkheid om racefietsen en mountainbikes te testen, een indoor (e-)mountainbike parcours, fixed gear clinics, een ambachtsplein, exclusieve en high-end fietsen, Wattbike testen: er is vooral veel te doen!

Verzeker jezelf snel van een ticket. We hebben nog tickets beschikbaar voor het extra voordelige tarief (€12,50,- ipv €16,-).
 
 
Scoor direct je ticket button bg
 
 
 
Kun je ook niet wachten op de voorjaarsklassiekers?

Begin je fietsjaar goed en maak een plan. Deze 15 mooie, zware en iconische klimmetjes uit het voorjaar helpen je om in de stemming te komen. Dat wordt trainen!
 
15 iconische klimmetjes button bg
 
 
 
 
(e-)Mountainbike parcours
Ervaar het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen, op het grootste indoor testtrack powererd by Bosch.
 
Alle activiteiten button bg
 
 
 
Fixed Gear clinics
Wil je ervaren hoe het is om op een fixed gear fiets te rijden? NL Crit Series organiseert tijdens Bike MOTION fixed gear clinics. Meedoen? Kom dan naar het testparcours in hal 11.
 
 
 
 
Win een fietsreis naar Innsbruck
Kom van 1 t/m 3 maart naar de Innsbruck stand 10.F050 op de Bike MOTION en rijd zelf een deel van het WK parcours in Innsbruck op Zwift. Op de winnaar wacht een vijfdaagse fietsreis in de regio Innsbruck inclusief fietsverhuur.
 
Bike City Innsbruck button bg
 
 
 
 
Stem op de Bike MOTION Awards
Dit jaar worden de felbegeerde Bike MOTION Awards uitgereikt op de eerste beursdag op vrijdag 1 maart. Bekijk de genomineerden in de verschillende categorieen en breng je stem uit!
 
Lees meer en stem button bg
 
 
 
Tweewielerwinkel van het Jaar
Breng je stem uit op jouw Favoriete Tweewielerwinkel van het Jaar! Tijdens Bike MOTION wordt de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt. Je kunt stemmen tot 15 februari!
 
Breng je stem uit button bg
 
 
 
Unique Bikes: bijzondere (elektrische) designfietsen
Unique Bikes is exclusief leverancier van (elektrische) designfietsen uit de hele wereld. Elke fiets heeft zijn eigen karakter. Ontwerp en techniek zijn innovatief en zorgen voor een ongekende rijbeleving. Een fiets van Unique Bikes: een fiets waarmee je gezien wilt worden!
 
Bezoek Unique Bikes button bg
 
 
 
 
Volg Bike MOTION en praat mee op social media
 
Facebook   Instagram  
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2019 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op newsletter@newslettercollector.com als relatie van Jaarbeurs
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.