Winterse carbonara | 5 x bijzondere pap | Homemade karamel
delicious.

supersnelle Italiaanse klassieker

carbonara met saucijs en spruitjes

Carbonara is zo’n echt Italiaans gerecht. Deze met spruitjes is lekker winters. De parmezaan en saucijzen maken het ook nog eens geweldig voedzaam. 

delicious.

niets lekkerder dan homemade!

VIDEO: zelf karamel maken

Dankzij deze video mislukt jouw karamel nooit meer. Karamel zet je in voor heel veel (dessert)recepten, bijv. over de avocado-choco-mousse, het popcornijs of noga. Varieer er op los!

delicious.lunch:

rondleiding én lunch bij Persijn

Aan de rand van Amsterdam – vlak bij de stadsring – vind je Persijn. Dicht bij de stad, maar weg van het gewoel, met een weids uitzicht over de Amstel en een vernieuwende keuken vol Hollandse ingrediënten uit eigen dakkas. Een fijne plek voor een delicious.lunch!

PRIJS | € 32,50 p.p., incl. soep of salade, een gerecht naar keuze, 1 glas huiswijn, koffie/thee/water, rondleiding én  parkeerkaart.

delicious.
delicious.

goed ontbijten = het halve werk!

5x bijzondere pap

Onderschat je ontbijt niet, het is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dus kom voor de dag met een heerlijke kom pap. Zoet, hartig, kruidig… wij geven je recepten voor bijv. pompoen- of  rijstepap, havermout of pap met ei & spek.

delicious.workshop

alles over desem

Draaiende wieken, uitleg en versgemalen biologische tarwe van de molenaar en zelf desembrood leren maken van Vincent van der Wolf, dé desemkenner. Of je desemkennis uitbreiden… het kan allemaal tijdens de desem-basisworkshop én de vervolgworkshop. Reserveer snel, want vol = vol!

PRIJS | € 74,95 p.p. per workshop, incl. soep met brood, koffie/thee, 1 kilo biologisch tarwebloem, eigen desemdeeg & een desemstarter!

delicious.
delicious.

goed voor jou & het milieu

pindakaas zonder palmolie

Mister Kitchen lanceerde in 2017 zeven smaken pindakaas. Om deze smeuïg en stabiel te krijgen, zat in die pindakaas palmolie. Niet goed voor het milieu bleek, dus werd Europese raapzaadolie de beste vervanger. Mister Kitchen roept Calvé op hetzelfde te doen!

delicious.

delicious.TEST

het lekkerste alcoholvrije bier

Minder alcohol lijkt steeds gewoner te worden. Daarom deed de redactie een test; wat is het lekkerste alcoholvrije biertje? Zo ga je ook makkelijk voor Dry February!

wat vind je van deze nieuwsbrief?
Leuk Positief Negatief Niet leuk
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer