|
|
|
Deze taart is glutenvrij! torta caprese met peer & hazelnoten | Deze heerlijke taart vol noten en chocolade komt van het het Italiaanse bloemeneiland Capri. Net zo zalig als dit eiland is deze taart die daar vaak op het menu prijkt als geweldig dessert. Ook ideaal bij een espresso 's ochtends! | |
|
|
|
|
|
3x maaltijdtosti tosti maar wel anders | Tosti’s zijn lekker als lunch, maar een goedgevulde tosti is ook perfect als je 's avonds snel aan tafel wilt. Deze 3 zijn onze redactiefavorieten; Midden-oosters, met kool & roquefort en de tosti met groenten en halloumi, welke wordt jouw lieveling? | |
|
|
|
|
nu in de winkel: winters comfortfood! Van het perfecte saucijzenbroodje tot de warmste toetjes en van easy recepten uit één pan tot risotto om je vingers bij af te likken. Dit winterse februarinummer staat barstensvol comfortfood; dus tast toe! Bestel het nummer nu in onze webshop of neem 'm mee tijdens het doen van je boodschappen! | |
| |
|
|
|
|
erwtensoep met pastinaak het is weer snertweer | Niet alleen met vorst, als het weer kwakkelt is een pan snert op het vuur ook ideaal! De lekkerste soep maak je al een dag van tevoren, dan krijgt hij nóg meer smaak. | |
|
|
|
|
132 favoriete zoetrecepten delicious. hét zoetboek! In delicious. hét zoetboek! staan 132 favoriete zoetrecepten van de redactie: van arretjescake tot boterkoek, van rumbaba’s tot fudge, van easy doordeweeks tot echte uitdagingen voor bakliefhebbers. Compleet met een hoofdstuk over keuken¬ tools en ingrediënten als vanille, bloem, gelatine, chocolade, suiker en suiker¬ vervangers. En je vindt antwoord op vragen als: wat is blind bakken? Welke bakvorm kies ik waarvoor? Hoe maak ik ijs zonder ijsmachine? Wat is dulce de leche? | |
| |
|
|
|
|
this is what you need: quinoa-salade met aardpeer en zoete aardappel | Janneke Philippi kookt graag snel en makkelijk. Haar gerechten maakt ze van max. 10 ingrediënten uit de supermarkt én staan in 30 minuten op tafel. Deze quinoasalade met geroosterde aardpeer en zoete aardappel past altijd ergens bij! | |
|
|
|
|
|
delicious. helpt je bakken VIDEO: zo versier je zelf je taart | Vlechtwerk op taart ziet er altijd prachtig uit! Op deze handige video zie je in no time hoe je taart versiert met blaadjes, vlechtjes óf spiralen. Niet alleen mooi, ook heel leuk om te doen. | |
|
|
|
|
|
Feast for the eyes Tentoonstelling: geschiedenis van food-fotografie | Dit wil-je-zien: de tentoonstelling feast-for-the-eyes in Foam Amsterdam over de rijke geschiedenis van voedselfotografie. | |
|
|
|
|
|
met pecannoten, zoete aardappel en ahornsiroop! megavega saucijzenbroodjes | Van klassiek tot vega, van licht gekruid tot pittig… met saucijzenbroodjes kun je álle kanten op. Matt Preston maakt ook megavega-saucijzenbroodjes, want ook die zijn megalekker! | |
|
|
|
|
|
|