image
image

Leuk om te geven, leuk om te krijgen

 

DIT WIL JE NIET MISSEN

 

Iedereen wint dit seizoen met onze selectie doordachte cadeaus. Deze items zijn gericht op duurzaamheid en zijn het ideale betekenisvolle cadeau.

 
image

Voel je goed, beweeg je goed.

 

Kies uit stijlen met een duurzame touch, gemaakt om in te bewegen. Voor een goed gevoel op elk vlak.

 
Shop
 
image

You Move. They Play.

 

Sluit je aan via Nike Run Club of Nike Training Club en doe mee, ontdek nieuwe perspectieven, of steun een specifiek doel. Alles wat je doet, telt mee. Voor meisjes is het vaak lastiger om te sporten dan voor jongens. En om ermee door te gaan, want cijfers tonen aan dat meisjes twee keer zo vaak afhaken.


Doe mee met Made To Play, een initiatief waarbij verschillende Nike communitypartners samenwerken, en help ons om ons doel te bereiken: 50% sportdeelname door meisjes.

 
image

Win met cadeaubonnen

 

Precies wat ze op hun wensenlijstje hebben. Stuur een digitale cadeaubon per e-mail of kies voor de klassieke variant die gewoon door de brievenbus past.


En in de maand december doneert Nike van elke cadeaubon die op nike.com of in de Nike app wordt gekocht, 1% (tot maximaal € 10.500) rechtstreeks aan Women Win: een wereldwijd fonds dat is gericht op een toekomst waarin elk meisje en elke vrouw haar rechten kan uitoefenen.

 
image

Hulp nodig?

 

We helpen je met retourzendingen, bestellingen en uiterlijke verzenddatums op nike.com.

 
Help
 
 
Nike.com
 
 
 
 
 
Â