Dit wil je niet missen, boek nú

1 jaar geleden


Text only:

8 t/m 17 juni - Paleis Soestdijk
 

Deze e-mail niet goed weergegeven?

Na het overweldigende succes van vorig jaar, komt
Elisabeth in Concert deze zomer nog één keer terug. Van 8 tot en met 17 juni strijken we opnieuw neer op een legendarische locatie: Paleis Soestdijk! Elisabeth in Concert is de concertversie van de bekende musical, met onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson. Wil je deze bijzondere uitvoering beleven?
Boek dan nu jouw kaarten en wees verzekerd van plaatsen bij hét openluchtevenement van het jaar.
Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk, door het Oostenrijkse volk nog altijd liefkozend Sisi genoemd. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde - een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama.
Maak je bezoek compleet met een paleisbezoek, een borrelbag of een diner in de Oranjerie van Paleis Soestdijk. Bij het maken van je boeking heb je de mogelijkheid om deze extra's bij te boeken. Klik hier voor meer informatie.
Wil jij dit unieke openluchtevenement niet missen? Boek dan direct online of telefonisch via Eventim: 0900 - 100 10 30 (45cpm).
contact /
afmelden
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Fotografie: Roy Beusker, Joris van Bennekom, Paleis Soestdijk - paleissoestdijk.nl en R.M. van de Kant

Musicals.nl

Categorieën: Theater Uitgaan
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019