Dit zijn Android Oreo en de Samsung Galaxy Note 8
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 24 Aug 2017
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
Apps & Software Dit is er nieuw in Android Oreo
Geschreven door: Rens Blom - 22-Aug 07:39
Google heeft de definitieve versie van Android 8.0 uitgebracht. De nieuwe software voert zowel grote als kleinere wijzigingen door in het Android-besturingssysteem, en is vanaf vandaag te downloaden voor ondersteunde apparaten. Computer!Totaal legt uit wat er nieuw is in Android Oreo en hoe en wanneer je met de software aan slag kunt.
Lees verder
Hands-on Eerste indruk: Samsung Galaxy Note 8
Geschreven door:   - 23-Aug 17:00
Met een kleine klap lanceert Samsung de Galaxy Note 8. Het toestel dat het debacle rondom de Note 7 moet doen vergeten. Computer!Totaal kreeg de Samsung Galaxy Note 8 in handen tijdens een korte hands-on sessie bij Samsung.
Lees verder
Partner Win een HEOS by Denon-set t.w.v. 900 euro
22-Aug 13:53
Waarom moet jij de draadloze speakers van HEOS winnen? Vertel ons waarom en ontvang direct gratis een minigids streaming. Doe mee en win!
Lees verder
Apple Alle geruchten en feiten over de nieuwe iPhone 8
Geschreven door: Lub Snoek - 23-Aug 10:17
Dit jaar zal Apple het tienjarig bestaan vieren van de iPhone. De kans is dan ook groot dat de nieuwe iPhone 8 een stuk vernieuwender wordt en boordevol nieuwe functies zal zitten. In dit artikel behandelen we alle feiten en geruchten over de nieuwe iPhone.
Lees verder
Apps & Software 16 tips om alles uit VLC te halen
Geschreven door: Robbin Ooijevaar - 23-Aug 09:18
De meeste mensen kennen VLC media player omdat het een 'alleseter' is. Het programma speelt alle filmbestanden af die in de praktijk voorkomen. Minder bekend zijn de geavanceerde functies van VLC en juist daar richten we ons op in dit artikel, want je kunt er nog veel meer mee!
Lees verder
Apps & Software In beeld: Android 8.0 (Oreo)
Geschreven door: Joris Peterse - 22-Aug 13:46
Android 8.0 is sinds 21 augustus officieel af en heeft de naam Oreo meegekregen. De meeste Androids die voor de nieuwe Androidversie in aanmerkingen komen moeten echter nog even wachten op Android Oreo. Daarom laten we je vast zien wat je kunt verwachten.
Lees verder
Partner Norton testpanel: de eerste reviews staan online!
17-Aug 14:14
Wanneer je in een hotel, café of restaurant op een open netwerk zit, is al je internetverkeer voor iedereen te tappen. Met een app als Norton Wifi Privacy hoef je je geen zorgen te maken over je online veiligheid. Ons testpanel gaat de test aan! Lees hier de eerste reviews.
Lees verder
Partner Bereid je kind goed voor op school
03-Aug 13:44
Als ouder en tech-goeroe weet je dat het belangrijk is om goed voorbereid met de juiste tech ergens aan te beginnen. Dan is het een goed idee om dat ook voor je kinderen in orde te maken, of ze nu naar school of naar het hoger onderwijs gaan. Met de juiste laptop zijn ze klaar voor het nieuwe schooljaar.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl