Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Dit zijn de foodtrends voor 2018 - Restaurant Parkheuvel viert feest
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
7 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Big Bottle Party bij restaurant Parkheuvel
Na het enorme succes van voorgaande jaren staat op zondag 12 november de lustrumeditie van The Big Bottle Party bij restaurant […]
Lees verder
BINK rooftop bar/restaurant officieel geopend
Afgelopen weekend is de rooftop bar/restaurant BINK feestelijk geopend. De aanwezigen werden getrakteerd op een ‘BINK […]
Lees verder
Felix Huisken geslaagd voor zijn Meesterproef
Op donderdag 2 november is Felix Huisken (46), eigenaar van Café Singelier, Groningen geslaagd voor zijn Meesterproef SVH […]
Lees verder
Dit zijn de foodtrends voor 2018 volgens Waitrose
Waitrose publiceerde onlangs het jaarlijkse 'Food And Drinks Report 2017-18', waarin een panel van 2000 deelnemers werd […]
Lees verder
Vierde Moeke zaak opent haar deuren in Nijkerk
Gasterij De Roode Schuur en Restaurant Meadows in Nijkerk krijgen een nieuwe eigenaar.
Meyer Beheer
neemt de succesvolle […]
Lees verder
Thuisbezorgd.nl en TripAdvisor maken samenwerkingsverband bekend
Thuisbezorgd.nl ,onderdeel van Takeaway.com N.V. (AMS: TKWY), maakt vandaag bekend dat zij een samenwerkingsverband aangaat met […]
Lees verder
Sterrenrestaurant De Kromme Watergang viert 25-jarig jubileum
Restaurant De Kromme Watergang
uit Slijkplaat bestaat op 11 maart 2018 vijfentwintig jaar. Edwin en Blanche Vinke vieren dit […]
Lees verder
Interview: 'Je moet bier hetzelfde behandelen als wijn'
Het was een opvallende uitkomst in het
Nationaal Bieronderzoek 2017
: steeds meer mensen kiezen bewust voor een biertje bij het […]
Lees verder
&moshik nieuwe naam voor tweesterrenrestaurant &samhoud places
Vanaf januari 2018, ruim vijf jaar na de culinaire opening, gaat tweesterrenrestaurant &samhoud places verder onder de naam […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'
De top 10 van de Lekker 2018
Chef-kok Edwin Takens is nieuwe eigenaar Brasserie Bakboord
Nieuw in Rotterdam: Restaurant Club Le Grand
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch