ELF Voetbal nieuwsbrief van 30-12-2019
Dit zijn de hoogte -en dieptepunten van Ajax in de jaren 10

We naderen het einde van het decennium en daarom zoomt ELF Voetbal in op de hoogte -en dieptepunten van de afgelopen tien jaar. Ditmaal is het de beurt aan koploper Ajax. Wat waren de mooiste en meest dramatische momenten van het afgelopen decenium?


Lees verder
Deze wedstrijden geven je een geweldig begin van het nieuwe jaar

Het jaar 2019 is bijna voorbij. We zagen prachtige wedstrijden. Haast teveel om op te sommen. Ook in 2020 staan er weer veel mooie duels op het programma. Al in de eerste dagen van het jaar. Welke? Check dit mooie overzicht.

Lees verder
Het aandeel van Vincent Janssen in de Mexicaanse titel voor Monterrey

Een blessure kostte Vincent Janssen zijn deelname aan het WK voor clubteams. Niet veel later staat hij alsnog met zijn eerste prijs in handen namens Monterrey. Voor het eerst  in zijn carrière mag Janssen zich landskampioen noemen.

Lees verder
Van Haller tot Anderson: de vijf miljoenenaankopen die West Ham nergens brachten

Dat het Manuel Pellegrini niet lukte om de motor aan te praat te krijgen bij West Ham United, kostte hem dit weekend de kop. Maar hoewel hij als verantwoordelijk kan worden gezien voor de sportieve prestaties, ligt ook het aankoopbeleid onder vuur. Sinds de komst van Pellegrini werden er tientallen miljoenen euro's geïnvesteerd. Het resultaat: een zeventiende plek in de Premier League.

Lees verder
Waarom Ousmane Dembélé niet van het imago 'flop' af weet te komen

Hij was vorig seizoen op Lionel Messi na de Barcelona-speler met de meeste gevaarlijke acties. Toch weet Ousmane Dembélé zich maar niet van het stempel 'flop' te ontdoen. Dat heeft meerdere redenen.

Lees verder
Top 10 van de jaren ’10: Rotterdam, riemen vast!

ELF Voetbal heeft voor het eind van het decennium nog een mooie toegift voor u. We hebben tien wedstrijden uit de jaren ’10 gekozen die ons nog heel lang gaan bijblijven. Wedstrijden voor in het nationale, of misschien zelfs het wereldwijde geheugen van het voetbal. De zevende inzending zal vooral in Rotterdam-Zuid goed smaken.

Lees verder
Top 10 van de jaren ’10: Blitzkrieg dompelt Brazilië in rouw

Brazilië speelt op ieder WK toch al met haast buitenaardse druk, maar dit toernooi in eigen huis levert helemaal buitenaardse taferelen op. Daar kan geen enkel team goed mee omgaan: Brazilië strompelt met een verdacht makkelijke loting naar de halve finale, maar is geen moment in staat zich als titelkandidaat te presenteren. Talisman Neymar was bovendien onderweg uitgevallen. De halve finale tegen Duitsland belooft een hels karwei te worden, al heeft ook de Mannschaft nog niet kunnen overtuigen.

Lees verder
Het 2019 van… FC Groningen

2020 staat voor de deur, dus is het hoog tijd om terug te blikken op het voetbaljaar 2019. Herbeleef met ELF Voetbal de hoogte- en dieptepunten van alle clubs die in het afgelopen jaar Eredivisievoetbal speelden. Ook FC Groningen beleefde een roerig jaar met stunts, blamages, wondergoals en transferflops. 

Lees verder
Het 2019 van… sc Heerenveen

2020 staat voor de deur, dus is het hoog tijd om terug te blikken op het voetbaljaar 2019. Herbeleef met ELF Voetbal de hoogte- en dieptepunten van alle clubs die in het afgelopen jaar Eredivisievoetbal speelden. Ook sc Heerenveen beleefde een roerig jaar met stunts, blamages, wondergoals en transferflops. 

Lees verder
Manchester United - Burnley FC21-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Newcastle United21-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Crystal Palace - Southampton FC22-01-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Tottenham Hotspur - Norwich City22-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Chelsea FC - Arsenal FC22-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen