De 10 mooiste Nieuw-Zeeland reizen op een rijtje | Webversie

Bekijk de meest bijzondere reizen, door ons geselecteerd.

Wandeltochten over het Zuidereiland of met een camper over het Noordereiland?    Nieuw-Zeeland is voor elk soort reis meer dan geschikt. We hebben de mooiste Nieuw-Zeeland reizen van februari voor je geselecteerd. Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Flycamper Nieuw-Zeeland + Fiji

Flycamper Nieuw-Zeeland + Fiji

Vanaf € 2.910 - inclusief vlucht ✈

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. Met deze 35-daagse reis van Pacific Island overnacht je op campings midden in de natuur.

Bekijk deze reis

Meer aanbieders van camperreizen

Beste van Nieuw-Zeeland

Beste van Nieuw-Zeeland

Vanaf € 2.655 - inclusief vlucht ✈

Tijdens deze bondige reis van 18 dagen met FOX kom je langs de hoogtepunten van zowel het Noorder- als Zuidereiland en ontdek je spectaculaire fjorden en imposante gletsjers.

Bekijk deze reis

Meer reizen van FOX

De mooiste wandelingen

De mooiste wandelingen

Vanaf € 4.195 - exclusief vlucht

Met SNP Natuurreizen ontdek je dat Nieuw-Zeeland gemaakt is om te wandelen. Geniet dan ook op deze 26-daagse avontuurlijke wandelreis van de mooiste tochten over het Noorder- en Zuidereiland. Een reis om nooit te vergeten!

Bekijk deze reis

Meer reizen van SNP Natuurreizen

New Zealand by Camper

New Zealand by Camper

Vanaf € 1.300 - exclusief vlucht

Cruise in je eigen tempo 23 dagen lang met een camper van het Noordereiland naar het Zuidereiland. Met Tenzing Travel overnacht je op campings dichtbij natuurfenomenen zodat je de hele dag door geniet van de schoonheid van het land.

Bekijk deze reis

Meer reizen van Tenzing Travel

Rondreis Nieuw-Zeeland

In de ban van de natuur

Vanaf € 4.048 - inclusief vlucht ✈

Tijdens deze reis door Nieuw-Zeeland met Sawadee reis je binnen 28 dagen door overweldigende natuur: besneeuwde bergen, gletsjers, vulkanen, spuitende geisers, kokende modderpoelen, regenwouden en uitgestrekte zandstranden.

Bekijk deze reis

Bekijk alle rondreizen

Vliegticket Wellington

Vliegticket Wellington

Vanaf € 962

Tijdens een rondreis door Nieuw-Zeeland mag een bezoek aan de hoofdstad niet ontbreken. Met Vliegtickets.nl vlieg je voordelig naar het bruisende Wellington voor een heerlijk begin van je vakantie. Staan je koffers al klaar?

Bekijk deze reis

Meer over Wellington

Eigenwijs Nieuw-Zeeland

Eigenwijs Nieuw-Zeeland

Vanaf € 1.914 - exclusief vlucht

Met deze eigenwijze rondreis reis je met Riksja in drie weken langs de highlights van Nieuw-Zeeland. Gaan en staan waar je wilt terwijl de slaapplekken al voor je geregeld zijn. Klinkt als een droomreis!

Bekijk deze reis

Meer reizen van Riksja Travel

Van Auckland naar Christchurch

Van noord naar zuid

Vanaf € 3.862 - inclusief vlucht ✈ 

Ga met je eigen huurauto op pad en verken binnen 32 dagen Nieuw-Zeeland met FOX. Van het noorden op het Noordereiland naar het zuiden op het Zuidereiland: al het moois van Nieuw-Zeeland komt voorbij.

Bekijk deze reis

Lees hier alles over Nieuw-Zeeland

Ontdek het Noordereiland

Actieve reis Noordereiland

Vanaf € 833 - exclusief vlucht

Wil jij graag naar Nieuw-Zeeland, maar heb je niet weken de tijd? Geen zorgen! Met deze 6-daagse reis van SNP Natuurreizen ontdek je alsnog al het moois van het Noordereiland. 

Bekijk deze reis

Meer over Noordereiland

Rondreis Nieuw-Zeeland

Van Auckland naar Christchurch

Vanaf € 3.895 - inclusief vlucht ✈ 

Met deze 25-daagse reis van Djoser verken je alle hoogtepunten van het Noorder- en Zuidereiland, waarbij verrassende landschappen zich afwisselen met gezellige steden. 

Bekijk deze reis

Meer reizen van Djoser

Meer Nieuw-Zeeland inspiratie

Meer Nieuw-Zeeland inspiratie

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | FacebookWijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden