Wie wil weten welke Nederlandse binnensteden het snelst aan kracht verliezen, moet kijken waar de Zweedse moderetailer H&M het voor gezien houdt.
Vastgoedmarkt
Online versie
Abonnement Vastgoedmarkt
Sluit u aan bij Vastgoedmarkt!
Wilt u niets missen van nieuws, transacties, trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector? Sluit u aan bij het platform van Vastgoedmarkt en krijg toegang tot alle artikelen.
Dit zijn de steden waar H&M het niet meer ziet zitten

Wie wil weten welke Nederlandse binnensteden het snelst aan kracht verliezen, moet kijken waar de Zweedse moderetailer H&M het voor gezien houdt.

Lees verder >
Kleine woningbelegger opgejaagd door regels

Kleine, particuliere beleggers zullen het moeilijker krijgen op de woningmarkt. Overheden kondigen nieuwe regels aan om kopers en huurders te beschermen. Vooral Amsterdam kondigt drastische maatregelen aan om wonen betaalbaar te houden.

Lees verder >
Feyenoord City: Definitief ontwerp stadion blijft uitgangspunt

Het nieuwe stadion voor Feyenoord, als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Feyenoord City, blijft er aan de buitenkant uitzien zoals in het vorig jaar gepresenteerde definitieve ontwerp. Dit stelt de projectorganisatie naar aanleiding van berichtgeving over aanpassing van de plannen.

Lees verder >
Kaalslag retailmarkt: winkels verlaten grote stad

Winkelstraten in de grote stad hebben het zwaar. Grote retailers als H&M sluiten filialen omdat ze steeds meer online verkopen. Leegstaande panden transformeren tot horeca of woningen is lastig. ‘Het laaghangende fruit is nu wel geplukt.’

Lees verder >
Rising star: Martijn de Jager

In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van een aantal vragen. Onze Rising Star van deze week is Martijn de Jager van CBRE.

Lees verder >
COD en Amvest kopen MegaStores Den Haag

Ontwikkelcombinatie COD en Amvest hebben winkelcentrum MegaStores in Den Haag gekocht van HS-Retail.

Lees verder >
Investeren in zorgvastgoed: het verpleeghuis voorbij

Niet alleen starters hebben het lastig op de woningmarkt. De vergrijzing zorgt voor een extra vraag naar woningen die geschikt zijn voor de seniore doelgroep. Vanuit binnen- en buitenland ontdekken vastgoedbeleggers steeds vaker dit segment.  

Lees verder >
Ook C&A buigt voor harde retailwerkelijkheid

In de Duitse media circuleerden begin dit jaar berichten dat de ‘stokoude’ modegigant C&A – met duidelijke Nederlandse wortels – een afslankoperatie aan het voorbereiden was. De harde cijfers daarachter – en of dat ook voor Nederland zou gelden? – kwamen toen niet naar buiten. Dat is inmidde>>

Lees verder >
Omgevingswet: vergunning in twee delen

Dit jaar is de aanloop naar de nieuwe Omgevingswet, die in 2021 ingaat. De wet bundelt bestaande wetten voor ruimtelijke projecten. Het wordt daardoor makkelijker om dit soort projecten te starten. Wat houdt dit in?

Lees verder >
Willem Rodermond en Roderick Smorenburg leiden taxatieteam CBRE

Per 1 januari 2020 vertrok Mark Fidler uit het taxatieteam van CBRE. Willem Rodermond en Roderick Smorenburg zijn nu samen verantwoordelijk het Valuation and Advisory team van CBRE Nederland.

Lees verder >
Grens aan wat huurder wil betalen is bereikt

De waardestijging van huurwoningen vlakt in 2020 en 2021 af, zo voorspelt ABN Amro in haar sectorprognose voor de vastgoedsector. 

Lees verder >
Kan de werkplek het verschil maken in de strijd om talent?

Het antwoord is ja! Niet het loon of leuke collega’s zijn belangrijk bij het aantrekken en behouden van talent. Uit (inter-) nationale studies blijkt dat bedrijven met een aantrekkelijke werkplek een aanzienlijk grotere kans hebben om talent aan te trekken.

Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Topjobs
Consultant
Savills
Commercieel Ontwikkelaar
Boelens de Gruyter
Acquisitie Analist
Primevest Capital Partners
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright